H&M ima sniženje i pronašle smo odlične komade za hladnije dane

H&M ima sniženje i pronašle smo odlične komade za hladnije dane© H&M

Od kaputa pa do lijepih modela pletiva, H&M po sniženim cijenama nudi odlične modne klasike koji će se uklopiti u svačiju garderobu

Dani su sve hladniji, bliže nam se blagdani pa i zima. Nova sezona donijela nam je brojne zanimljive modne trendove, ali nas vratila i nekim obožavanim klasicima kao što su vuneni kaputi i elegantno pletivo.
 
Godina u kojoj se nalazimo po mnogočemu je drugačija od svih ostalih, a sve to skupa utjecalo je na naše navike i ponašanja. Novonastaloj su se situaciji morali prilagoditi i modni brendovi koji su prilagodili svoje kolekcije, ali i cijene.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli H&M (@hm)


Međusezonska sniženja počela su ranije nego inače, a u ponudi mnogih high street brendova po sniženim se cijenama mogu pronaći odlični komadi za hladnije dane koji nam tek dolaze.
 
Jedan od brendova u čiju ponudu uvijek volimo zaviriti je i švedski H&M, a na njihovom ćeš webshopu po promotivnim cijenama pronaći zaista super odjeću, ali i modne dodatke.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli H&M (@hm)


Od svestranih kaputa od vune pa do lijepih modela pletiva, H&M po sniženim cijenama nudi odlične modne klasike koji će se uklopiti u baš svačiju garderobu, bez obzira na stil.
 
Istražile smo ponudu, a neke od komada sa sniženja koji su nam se najviše svidjeli donosimo u nastavku.

 
Foto: Instagram, H&M

Parka s unutarnjom podstavom


Sniženo s 530 kn na 340 kn
 
1/20
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2