H&M-ov sestrinski brend stiže u Hrvatsku, a mi smo pročešljale njihovu ponudu ljetnih haljina i nismo se razočarale

H&M-ov sestrinski brend stiže u Hrvatsku, a mi smo pročešljale njihovu ponudu ljetnih haljina i nismo se razočarale© monki

Brend Monki najavio je kako će ovog proljeća početi dostavljati svoje komade u Hrvatsku, a dok očekujemo lansiranje njihovog webshopa za naše tržište mi smo izdvojile deset divnih ljetnih haljinica koje jedva čekamo kupiti

Dobro su nam poznati Zarini sestrinski brendovi od kojih je mnoge moguće pronaći na hrvatskom tržištu, no s H&M-ovim sestrinskim brendovima sve donedavno to nije bio slučaj. Mnogi naši izleti u inozemstvo baš su zbog tog razloga često uključivali posjete trgovinama brendova &Other Stories, COS, Arket, Weekday i Monki. Na našu sreću, upravo u jeku pandemije korona virusa kada su nam putovanja zabranjena, Monki je odlučio doći na hrvatsko tržište. 
Naime, ovaj poznati brend šarenih haljinica, lepršavih košulja i raznih modnih dodataka odlučio je hrvatskim kupcima olakšati kupovinu, pa će ovog proljeća početi dostavljati putem svojeg webshopa u Lijepu Našu. Nakon &Other Stories, Arketa i COS-a, koji su u travnju ove godine Hrvaticama omogućili kupovinu u svojim webshopovima, ovo je još jedna odlična vijest za sve šopingoholičarke među nama. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Monki (@monki)


Pretpostavlja se da se trenutno za domaće tržište otvaraju samo webshopovi tih brendova, a ne i fizički dućani kako bi se testirao interes tržišta za te brendove i njihove proizvode. Monki je inače brend pokrenut 2006. godine, a specijaliziran je za ponudu povoljnih, no stylish komada koji bi zadovoljili svaku fashionisticu. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Monki (@monki)


Zanimljivo je i kako Monki na svojoj web stranici već najavljuje dolazak u Hrvatsku, a ako se odlučiš prijaviti na njihov newsletter dobit ćeš i specijalni popust koji možeš iskoristiti za kupovinu njihovih divnih modnih komada. I dok čekamo da Monki finalizira sve pripreme i pusti webshop za Hrvatsku u pogon, mi smo pročešljale njihovu aktualnu ponudu ljetnih haljina i oduševile se. 

Donosimo ti deset najupečatljivijih modela
 
Lepršava bijela haljina - 488 kuna

1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
tonksss
  • 10.5.2020 9:05:40
  • Bodova: 7420
  • Prijavi
Drugačije nego inače što se nudi.. Zadnja mi je najslađa, ostale prolazne