Frizure poznatih, moda za trudnice... Što vas je još zanimalo u 2007.?

Frizure poznatih, moda za trudnice... Što vas je još zanimalo u 2007.?

Što vas je u 2007. godini najviše zanimalo iz rubrika mode i ljepote?

U travnju vam donosimo najpopularnije teme iz pojedinih rubrika u 2007.- godini, drugoj godini našeg postojanja! Naš se portal sve više razvijao, a teme o kojima smo pisali postajale su sve bogatije i raznovrsnije. 

Oblikovanje obrva, frizure poznatih, moda za trudnice... Sve su to teme o kojima smo vam pisali u 2007. godini.

Danas vam otkrivamo što ste u 2007. godini najviše čitale iz područja mode i ljepote. Donosimo top pet najčitanijih članaka iz navedenih područja te smo sigurni kako ćete ih rado opet pogledati i pročitati!

1. Kako oblikovati i definirati obrve?

Teme na području ljepote uvijek su popularne, osobito one koje su općenite poput ove o oblikovanju obrva. Naime, lijepo oblikovane obrve čine razliku između dobrog i izvrsnog izgleda, a svaka žena želi izgledati izvrsno. Upravo je zbog toga tekst o tome kako pravilno oblikovati obrve bio najčitaniji članak na području ljepote u 2007. godini. 

Članak možete pogledati ovdje.


2. Frizure poznatih – razmislite prije nego kopirate!

Uvijek volimo čitati tekstove o poznatim osobama, a mi žene, osim sočnih tračeva, volimo i kopirati izgled slavnih dama. Kad je riječ o frizurama, činjenica je da poznati često diktiraju trendove. Ipak, prije nego se ošišate isto kao neka od zvijezda razmislite o tome, a u našem tekstu o frizurama poznatih (koji je bio jedan od najčitanijih na području ljepote u 2007. godini), saznajte zašto. 

Članak možete pogledati ovdje.


3. Bijela košulja u pet kombinacija

I napokon smo stigli do mode. Jedne od najpopularnijih rubrika na našem portalu. Tekstove o modi volimo čitati, a svatko će se rado prisjetiti što se nosilo prije desetak godina. Najčitaniji članak na području mode u 2007. bio je o bijeloj košulji i kako je nositi u pet kombinacija. Bijela je košulja, baš i poput male crne haljine, klasik koji nikad ne izlazi iz mode. Može se kombinirati na tisuće načina i u tisuće prigoda, a više o tome doznajte u našem tekstu Bijela košulja u pet kombinacija.

Članak možete pogledati ovdje.


4. Odaberite pravo sjenilo

Još jedan tekst iz područja ljepote iz 2007. godine kojeg je uvijek dobro imati spremljenog negdje u favoritima je i onaj o sjenilima. Koja boja sjenila najviše odgovara vašoj boji očiju te kako odabrati teksturu sjenila samo su neke od tema koje smo detaljno obradili u našem tekstu o odabiru pravog sjenila. 

Članak možete pogledati ovdje.


5. Moda za trudnice

Čini se da su nas u 2007. čitale i mnoge trudnice jer je upravo članak o modi za trudnice bio jedan od najčitanijih na području mode. Mnoge savjete i trikove o tome kako odabrati odjeću u trudnoći te na koji je način nositi možete doznati u ovom tekstu. 

Članak možete pogledati ovdje.


Naslovna foto: nenetus/Freedigitalphotos.net
 
Komentari
+2
 
ollie25
 • 22.5.2016 15:20:43
 • Bodova: 601
 • Prijavi
baš zanimljivo!
irija
 • 22.4.2016 9:59:14
 • Bodova: 50463
 • Prijavi
zanimljivo,najzanimljivije mi je bijela košulja u 5kombinacija.
virensa
 • 22.4.2016 9:44:11
 • Bodova: 18807
 • Prijavi
zanimljivo, lijepo se prisjetiti prošlih dana..
astoria
 • 22.4.2016 8:40:22
 • Bodova: 25884
 • Prijavi
retrospekcija?