Ed Hardy

Ed Hardy

Iza ovog pažljivo osmišljenog, i trenutno vrlo popularnog branda Francuz Christian Audigier

Iza ovog pažljivo osmišljenog, i trenutno vrlo popularnog branda krije se Christian Audigier.
Francuz, rođen u Avignonu od najranije mladosti bio je očaran rock -and- roll-om i sanjao  o muzičkoj karijeri kakvu ima Mick Jagger.

Međutim umjesto u muzici, Christian je završio u svijetu mode. On sam kaže kako je tako ispalo samo zato jer nije imao dara za pjevanje.

Zanat je kovao u mnogim poznatim brandovima kao što su American Eagle Outfitters, Diesel, Lee, Levi's, Kookai i Naf Naf, nakon čega se priključio timu dzajnera kompanije Von Duch.
Iako je Von Duch tada bio tek nadolazeće ime, Audigieru je uspjelo ovaj brand pretvoriti u veliku i svjetski poznatu marku.

Svakom prosječnom dizajneru to bi bilo dovoljno za vrlo impresivan životopis, međutim, ne i ovome.

On je odlučio otići dalje, pa je spojio tetovaže slavnog Dona Hardy-a (za kojeg mnogi tvrde kako je majstor vrhunske tetovaže) i svoj veseli pristup modi i modnom dizajnu i tako je nastao Ed Hardy by Christian Audigier.

Audigier ovu modu naziva uličnom sa  elemenatima motorističke, bajkerske kulture. Zapravo je našao jako dobar spoj šminkerske i alternativne mode, zahvaljujući čemu ima poklonike među obje skupine.

Njegovi radovi dobro odražavaju spoj rock&rolla i glamoura ulica Los Angelesa.
Šarene "tetovaže", uglavnom sa motivom lubanje, krase majice, kape, torbe, cipele pa čak i dječju odjeću.

Lista poznatih koji vole Ed Hardy odjeću je podugačka, a neki od njih su Britney Spears, Jessica Alba, Mariah Carey, Paris Hilton, Snoop Dogg, Usher, Madonna, Marilyn Manson, Shakira, Heidi Klum i još mnogi drugi iz šarolikog svijeta poznatih i slavnih.

Slavne majice i kapice možete detaljnije proučiti na www.donedhardy.com .

Ana Golubić

www.baggiz.net

 
Komentari
+2
 
brioni
  • 25.4.2009 16:06:36
  • Bodova: 309
  • Prijavi
Fora su!! Pozz
bad_girl4291
  • 9.2.2009 21:29:12
  • Bodova: 317
  • Prijavi
svidjaju mi se ove patike.