Cvjetne haljine obavezan su dio outfita ovog ljeta: Izdvojile smo najbolje sa sniženja do 200 kuna

Cvjetne haljine obavezan su dio outfita ovog ljeta: Izdvojile smo najbolje sa sniženja do 200 kuna© Pull&Bear/Mango/Stradivarius

Ljeto bez laganih haljina kao da je nezamislivo. A kako su sniženja sve veća pravo je vrijeme za kupovinu nove omiljene haljine i to cvjetnog uzorka

Haljine su ženstvene, ali s njima je i vrlo teško pogriješiti. Uz haljinu je dovoljno odabrati lijepe sandale ili natikače i žena je spremna za izlazak. Mogu se i kombinirati s tenisicama što je ove godine pravi "must have". Udobnost je postala najvažnija čak i kada se radi o večernjem izlasku.
 
Dugo toplo ljeto je tek počelo i zbog toga je dobro imati više od jedne haljine u ormaru. Ako te čini da ti nedostaje haljina s cvjetnim uzorkom, sada je pravo vrijeme za šoping. Mnogi high street brendovi već su počeli sa sniženjima od 50 i 70 posto. Nismo mogle odoljeti i provjerile smo kakvi se modeli nude i po kojim cijenama.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rouje Paris (@rouje) on


U bogatoj ponudi high street brendova mogu se pronaći kratke haljinice za sve žene koje vole istaknuti noge, ali i uživati u ljetu bez previše teških materijala na sebi. Vrlo su popularne i dugačke haljine na kojima cvjetni uzorak samo pojačava dojam ljetne lakoće.

Odabrale smo 15 različitih haljina za sve prilike od posla do večernjeg izlaska, a ono što je najvažnije sve koštaju manje od 200 kuna.
 
Stradivarius, sniženo s 199 kn na 139 kn


(Foto: Stradivarius)
1/15
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 4.7.2020 14:51:29
  • Bodova: 22445
  • Prijavi
Nisam baš ljubitelj cvijetnog uzorka , ali ima zgodnih , bijele mi se sviđaju.
tikica-
  • 4.7.2020 13:26:49
  • Bodova: 50217
  • Prijavi
Nešto jako malo mi se sviđa.