Cekeri i pletene torbe i ovog će ljeta biti veliki modni hit. Izabrale smo najljepše modele iz aktualnih kolekcija

Cekeri i pletene torbe i ovog će ljeta biti veliki modni hit. Izabrale smo najljepše modele iz aktualnih kolekcija

S dolaskom toplijeg vremena, u središte pozornosti mnogih trendseterica ponovno se vraćaju dobri stari modni klasici za ljeto, a jedan od takvih klasika su i pletene torbe

Proljetni dani lagano prolaze, a zbog pandemije koronavirusa koja je zaustavila cijeli svijet morali smo doslovno preko noći promijeniti svoju svakodnevicu. Osim na naš način života, cijela ta situacija utjecala je i na naše svakodnevne modne kombinacije.
 
Proljetne trendove i outfite mogle smo nositi jedino unutar vlastita doma, no umjesti trendi komada, većina nas posljednjihje  mjesec dana provela u udobnim trenirkama. Koronavirus natjerao nas je da iz korijena promijenimo neke svoje svakodnevne navike, a mnogi su se morali priviknuti na rad od doma.
 
S obzirom na to da se u javnosti već naveliko počelo govoriti o popuštanju određenih mjera u narednim tjednima, svi se nekako nadamo da će se naši životi lagano početi vraćati u 'normalu' i da bi nam ljetni dani ipak mogli donijeti neke ljepše trenutke.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Carrie Santana da Silva (@wishwishwish)


To znači i da će se mnogi ponovno vratiti na posao, a samim time i svojim uobičajenim poslovnim kombinacijama. Nas žene to posebno veseli jer ćemo konačno moći uživati u malo ljepšim i ženstvenijim modnim kombinacijama.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jessie Bush (@wethepeoplestyle)


S dolaskom toplijeg vremena, u središte pozornosti mnogih trendseterica ponovno se vraćaju dobri stari modni klasici za ljeto, a jedan od takvih klasika su i pletene torbe koje su neizostavni modni dodatak tijekom ljetne sezone. Popularne su već godinama, a svake sezone dolaze u još ljepšem i boljem izdanju. Osim klasičnih cekera, tu su i pletene torbe u stilu košara, bucket modeli i shopper torbe od pletenih materijala.
 
U ponudu naših omiljenih brendova već su stigli prvi modeli pletenih torbi, a one najljepše modele donosimo u nastavku.

Foto: Instagram, H&M, Mango, Reserved, Zara

H&M, 225 kn

1/15
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
sneki2
  • 25.4.2020 20:54:47
  • Bodova: 63938
  • Prijavi
Ne volim.
oprezna
  • 24.4.2020 21:40:18
  • Bodova: 146792
  • Prijavi
Bezvremenski ....