Bluze s mašnom upotpunit će svaku poslovnu kombinaciju. Znamo gdje pronaći najljepše modele

Bluze s mašnom upotpunit će svaku poslovnu kombinaciju. Znamo gdje pronaći najljepše modele

Kao jedan od najpopularnijih modela koji dominiraju jesenskim kolekcijama mnogih brendova nametnula se košulja s mašnom oko vrata

Dolazak rujna obilježio je početak jedne posve nove sezone koja označava i promjene unutar naše garderobe. Vraćamo se svojim uobičajenim rutinama i obavezama, a ovaj prijelazni period koji je pred nama često nam donosi brojne modne dileme i izazove.
 
Sada je idealan trenutak za transformaciju garderobe, a uz nekoliko ljetnih favorita koji će se još uvijek zadržati na našim policama u narednim tjednima, treba napraviti mjesta i za jesenske komade i novitete koji su već stigli u ponudu high street brendova.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JENNY CIPOLETTI (@jennycipoletti)

Kao jedan od nezaobilaznih komada poslovnih kombinacija i ove će se jeseni istaknuti svestrane bluze i košulje. Od klasičnih pa do romantičnih modela, košulje i bluze pronaći će svoje mjesto u svakom ormaru, a možeš ih kombinirati na razne načine. Jednako dobro će izgledati uz traperice, kao i uz odijelo.
 
I dok je bijela košulja klasik, ove se jeseni ističu i brojni drugi zanimljivi modeli ukrašeni romantičnim volanima, puf rukavima,  raskošnim uzorcima i zanimljivim detaljima. Kao jedan od najpopularnijih modela koji dominiraju jesenskim kolekcijama mnogih brendova nametnula se košulja s mašnom oko vrata. Izgleda profinjeno i elegantno pa je možeš nositi u svim prigodama i odličan je izbor za poslovni look.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Eliška Svatošová (@svateliska)

Tako će mašna oko vrata ove jeseni biti vrlo upečatljiv detalj rado viđen na svim bluzama i košuljama, a možeš je vezati oko vrata ili pak ostaviti nonšalantno razvezanu, ako je riječ o nekim ležernijim prigodama.
 
Divne modele bluza i košulja možeš pronaći u ponudi mnogih high street brendova, a naše favorite pogledaj u nastavku.
 
Foto: Instagram, H&M, Mango, Massimo Dutti, Reserved, Zara

H&M - Bluza s mašnom, 150 kn

1/15
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
mikica61
  • 16.9.2020 9:12:42
  • Bodova: 125672
  • Prijavi
opet dolaze u modu