Bliži se sezona pletiva, pa smo pronašle najbolje komade u ponudi Asosa

Bliži se sezona pletiva, pa smo pronašle najbolje komade u ponudi Asosa© ASOS

Od klasičnih pulovera u zemljanim tonovima koje možeš kombinirati na sve, do onih malo odvažnijih, crvenih, ljubičastih i ružičastih, u ponudi Asosa nalazi se toliko modela da bismo ih najradije sve poželjele u svom ormaru

S prvim znacima jeseni, već jedva čekamo umotati se u omiljena nam pletiva - od šalova do pulovera i vesti. A osim što sada već lagano vadimo stare pulovere iz dubine naših ormara, sada je i idealno vrijeme da obnovimo jesensku garderobu i počastimo se novim komadom pletiva.
 

Dobar i kvalitetan komad pletiva obavezan je za jesenske dane - izgleda odlično u kombinaciji s trapericama i gležnjačama, ili pak u kombinaciji sa suknjom, a odabereš li oversize pletenu vestu, odlično će izgledati kao haljina u kombinaciji s čizmama iznad koljena. S dobrim pletivom kombinacija je bezbroj.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Alexandra Pereira (@alexandrapereira)


High street ponuda već je prepuna različitih modela pletenih vesti i pulovera, a mi smo svoje favorite pronašle na Asosu. Od klasičnih pulovera u zemljanim tonovima koje možeš kombinirati na sve, do onih malo odvažnijih, žarko crvenih, ljubičastih i ružičastih, u ponudi Asosa nalazi se toliko modela da bismo ih najradije sve poželjele u svom ormaru.

Izdvojile smo neke komade koji su nam se najviše svidjeli, a koji će se ove jeseni sigurno nositi.


 
Bež pletena vesta na kopčanje, 132 kn

1/15
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 13.9.2020 14:49:10
  • Bodova: 23042
  • Prijavi
Volim pletivo , toplo i lijepo izgleda , izbor je odličan.