Bezvremenski komadi koje svaka chic Francuskinja ima u svom ormaru - a ti?

Bezvremenski komadi koje svaka chic Francuskinja ima u svom ormaru - a ti?© Instagram

Ako netko zna kako postići besprijekoran stil, to su Francuskinje. Ovih osam komada one uvijek imaju u svom ormaru, a mi smo pronašle i high street favorite

Osjećaj stila koji je urođen svakoj Francuskinji iz dana u dan očarava ostatak svijeta, a kada je u pitanju moda, u njima uvijek pronalazimo inspiraciju. 
 
Tipičnu Francuskinju možemo zamisliti u prugastoj majici, sa svilenom maramom oko vrata i beretkom na glavi - i iako to zvuči kao klišej, većina tih odjevnih predmeta postala je dijelom ormara svake dobro odjevene francuske djevojke - upravo zato što su bezvremenski.

Dobra vijest je da je formula stylish looka jedne francuske djevojke relativno jednostavna, a ako želiš unijeti malo profinjenosti u svoj ormar, izdvojile smo osam must have komada koje posjeduje svaka Francuskinja - kao i naš izbor iz high street ponude.
 
Kaput u boji devine dlake

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli S a l o m é M o r y (@salome.mory)


Jesen je već ovdje, uskoro će i zima, a kaput u boji devine dlake obavezna je investicija za hladnije mjesece ako pitaš bilo koju Francuskinju. Ovakav profinjeni kaput savršen je izbor za hladnije dane.


Stradivarius, 379,90 kn
Zara, 699,90 kn
Mango, 899,90 kn

1/8
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
kabramovic
  • 1.10.2020 5:19:02
  • Bodova: 15161
  • Prijavi
Uzas
tikica-
  • 30.9.2020 19:53:32
  • Bodova: 54804
  • Prijavi
Imam tenisice,majice na prugice,traperice.