Bež nijanse savršene su za 'capsule' garderobu, a ove high street komade u toj boji želimo u svom ormaru

Bež nijanse savršene su za 'capsule' garderobu, a ove high street komade u toj boji želimo u svom ormaru

Ove će jeseni sve nijanse bež boje biti vrlo popularne, a u spoju s najnovijim modelima balonera, blejzera i hlača, bež izgleda zaista odlično

Iako se bež nijansa nekada smatrala dosadnom bojom, čini se da će ove sezone biti vrlo trendi. Živimo u pomalo neobičnim vremenima, a pandemija nas je sve natjerala da pojednostavimo svoju svakodnevicu. Svi ti događaju imali su i svoj utjecaj na modni svijet pa tako sve popularniji postaju jednostavni i minimalistički komadi.
   
Kao odgovor na brzu modu, posljednjih nekoliko sezona vrlo je popularna i ideja o capsule garderobi kod koje je fokus na kvaliteti i funkcionalnosti odjevnih komada, a ne na njezinoj kvantiteti.  Kod izgradnje capsule garderobe također prevladavaju neutralni tonovi, a upravo su komadi u bijeloj, crnoj i bež boji najpoželjniji jer se mogu kombinirati uz sve te u svaku kombinaciju unose dozu profinjenosti i elegancije.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Josefin (@josefinekstroms)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Darja Barannik (@darjabarannik)


Ove će jeseni sve nijanse bež boje biti vrlo popularne, a u spoju s najnovijim modelima balonera, blejzera i hlača, bež izgleda zaista odlično.
 
Bež baloner je klasik bez kojeg ne možemo zamisliti jesenske dane, dok će blejzeri biti savršen izbor za sve jesenske poslovne kombinacije. Jednako dobro bež boje izgledaju i u spoju s lanenim komadima za kojima ćemo i dalje često posezati, osobito tijekom prijelaznog razdoblja te u prvim danima jeseni.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Darja Barannik (@darjabarannik)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Darja Barannik (@darjabarannik)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Suit Up Edition @mango #MangoGirls #ad

Objavu dijeli De´bora Rosa (@deborabrosa)


Ta je boja omiljena i brojnim trendsetericama koje njeguju minimalistički stil odijevanja, a vrlo je elegantna i može se nositi u raznim prigodama. Odlično izgleda u poslovnim outfitima, a neki divni komadi u bež tonovima već se mogu pronaći i u ponudi brojnih high street brendova. Naše favorite donosimo u nastavku.
 
Foto: Instagram, H&M, Mango, Massimo Dutti, Reserved, Zara

H&M - Vesta s balon rukavima, 115 kn

1/20
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2