Babydoll ovratnik - šarmantni modni detalj kojeg ćemo stalno viđati

Babydoll ovratnik - šarmantni modni detalj kojeg ćemo stalno viđati

Ove se jeseni osobito istaknuo jedan šarmantni detalj, a to je tzv. babydoll ovratnik koji u kombinaciji s bluzama i haljinama djeluje zaista simpatično

I dok se lagano pozdravljamo s posljednjim ljetnim danima, u trgovinama i na online shopovima popularnih brendova već su zavladale jesenske kolekcije. U nadolazećim jesenskim danima očekuje nas mnoštvo noviteta i uzbudljivih trendova, a ako je sudeći prema aktualnoj ponudi brendova, jesen će biti sve samo ne dosadna.  
Kao jedan od najvećih trendova ove jeseni spominju se komadi od kože, a nastavlja se i popularnost volana i naglašenih rukava koji se pojavljuju na bluzama, blejzerima i haljinama. Osim novih trendova, tu su i svestrani klasici kojima se s dolaskom jeseni uvijek rado vraćamo.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JENNY CIPOLETTI (@jennycipoletti)


U kolekcijama mnogih brendova ove se jeseni osobito istaknuo jedan šarmantni detalj, a to je tzv. babydoll ovratnik koji u kombinaciji s bluzama i haljinama djeluje zaista simpatično pa će unijeti dozu modne razigranosti u svaki jesenski outfit.
 
Bluza, haljina ili pak majica s babydoll ovratnikom savršen je izbor za sve one koji se vole igrati s modom te izbjegavaju klasičan način odijevanja. Često dolazi u bijeloj boji kako bi se dodatno istaknuo ili pak u kombinaciji sa romantičnim volanima.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ellen Tyn (@liskin_dol)


Odlične komade s istaknutim ovratnikom naći ćeš u kolekciji gotovo svakog high street brenda, a neke od najljepših modela donosmo u nastavku.
 
Foto: Instagram, Bershka, H&M, Mohito, Pull and Bear, Stradivarius

H&M - Bluza s naglašenim ovratnikom, 150 kn

1/15
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2