Asos u ponudi ima više od 1000 haljina u svim nijansama ružičaste, a ovih deset su nam najljepše

Asos u ponudi ima više od 1000 haljina u svim nijansama ružičaste, a ovih deset su nam najljepše© asos

Nježna ružičasta asocira na svježinu i mladost, dok je snažna nijansa fuksije egzotična i djeluje seksi. Asos ima iznimno bogat izbor rozih haljina svih nijansi, pa smo sigurne da svaka žena može pronaći idealnu za sebe

Ružičasta boja podsjeća nas na djetinjstvo, velike žvakaće gume, slatkiše i zaigranost, a obično se uz nju veže simbolika mladenaštva, nevinosti i ženstvenosti. Psihologija boja govori da su osobe koje jako vole rozu boju nježne duše koje vole romantiku, a mi moramo priznati da se pronalazimo u tom opisu. Danas je roza boja u svim svojim nijansama većinom rezervirana za žensku garderobu, no zanimljivo je kako su je prije par stoljeća nosili muškarci na kraljevskim dvorovima. 
 
Nakon što se polako preselila na ženske haljine i opravice za djevojčice, ružičasta je prerasla u boju koja nas automatski asocira na ženstvenost. Toga su itekako svjesni i modni dizajneri, pa ne čudi stoga što nas svake godine oduševe novim modelima u ovoj omiljenoj nam boji. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ANGELICA SOPHIE THORSEN (@angiesophie)


Iako sada svi popularni brendovi imaju u svojoj ponudi obilje komada u rozoj boji, nitko nema toliki izbor kao Asos. Naime, na Asosu možeš pronaći preko 1600 modela rozih haljina svih stilova, dužina, krojeva i nijansi, a mi nismo mogle odoljeti da ne provjerimo koje bismo haljine i same voljele kupiti. 

Iako je odabir bio težak, izdvojile smo deset divnih modela
 
Lepršava haljina s volanima u boji fuksije - 161 kuna

1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2