Asos ima super ponudu haljina u kojima se vidimo sada, ali i na jesen. Izdvojile smo 15 najljepših

Asos ima super ponudu haljina u kojima se vidimo sada, ali i na jesen. Izdvojile smo 15 najljepših© ASOS

Haljine koje nosimo ovo ljeto mogu odlično izgledati i u kombinaciji s kožnom jaknom i čizmicama kada jesensko vrijeme pokuca na vrata, a pregršt takvih haljina možemo naći i u ponudi Asosa

Postoje neki odjevni predmeti koje bismo najradije nosile tijekom cijele godine, ali nam vremenske prilike to ne dozvoljavaju. S druge strane, postoje i oni koji su toliko svestrani da ih možemo nositi kroz sva godišnja doba. Jjedan od njih je i haljina.
 

Lepršave duge i kratke haljine s cvjetnim uzorkom savršene su za proljeće i ljeto, dok su duge pletene i traper haljine kao stvorene za jesen i zimu. No, fokusiramo li se na prijelazno razdoblje s ljeta na jesen, shvatit ćemo da mnoge haljine koje smo nosile ovog ljeta mogu odlično izgledati i u kombinaciji s kožnom jaknom i čizmicama kada jesensko vrijeme pokuca na vrata. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jess (@sunbeamsjess)


Pregršt takvih haljina možemo naći i u ponudi Asosa, čija nas je kolekcija novih haljina oduševila - od onih laganijih koje možeš nositi kada je vani još vruće, do onih kožnih i pletenih koje su savršene kada vrijeme malo zahladi. Izdvojile smo naših 15 favorita koje početkom ove jeseni želimo u svojim ormarima.
 
Siva maxi haljina kratkih rukava, 157 kn

1/15
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2