9 trikova kojima možeš vizualno izdužiti noge

9 trikova kojima možeš vizualno izdužiti noge© Pixabay

Štikle nisu jedini izbor kada želimo izgledati više

Duge i vitke noge san su svake žene, a ako su tebi tvoje noge izvor nesigurnosti, možeš ih vrlo jednostavno vizualno učiniti dužima i ljepšima uz samo nekoliko modnih trikova. Samom promjenom boje i duljinom odjeće, i tvoj se izgled može drastično promijeniti.   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Léanne ?????? (@leanne_love_emily) on

 

1. Štikle 

Nemoj nositi cipele s remenčićima koji ti prekrivaju gležanj jer to će tvoje noge učiniti vizualno još kraćima. Bolje je nositi cipele sa manjom platformom naprijed kako bi ti bilo udobnije i to na duge hlače koje još više izdužuju tvoje listove. 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALFIYA HAKIMOVA (@alfiya_hakimova) on

 

2. Dužina hlača 

Hlače čija dužina doseže do gležnja, čine tvoje noge na izgled kraćima. Zato je najbolje da nosiš one koje će prekriti gležanj i lagano padati na tvoje cipele. Nemoj pretjerati s dužinom, hlače se ne bi smjele gužvati na dnu.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?????????AyeNyein Karen Pyu (@karenosaur) on

 

3. Košulja 

Svoju košulju uvijek uvuci u hlače jer to ti izdužuje gornji dio nogu, a i bolje izgleda. Možeš je nositi na traperice visokog struka kako bi postigla još bolji efekt. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????????????? (@genofena.pl) on

 

4. Prugice

Nije važno nosiš li hlače ili haljinu, uvijek nosi horizontalne prugice jer te vizualno izdužuju. Vodoravne prugice će te proširiti pa ukoliko nisi dovoljno visoka i vitka, pokušaj ih izbjegavati. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paulina Pospieszna (@paulinaapsp) on

 

5. Hlače

Umjesto hlača niskog struka, nosi one visokog. Vizualno će ti dodati visinu i na njih možeš obući štikle s platformom, tako da tvoje noge izgledaju božanstveno! Ove hlače će naglasiti tvoju prirodnu liniju struka i zamijeniti remen koji bi inače stavila. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Js_Fashionshop (@js_fashionshop) on

 

6. Uske traperice  

Uske traperice izgledaju bolje kad su tamnih boja jer izdužuju tvoje noge, pogotovo ako ih nosiš na visoku petu. Majicu ili košulju uvijek uvuci u hlače, a najbolja kombinacija su crne traperice i bijela majica. 

tu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????? | ???????? ?????????????? ?????????? (@missnatalie27.11) on

7. Duge haljine 

Ako si niska, duge haljine nikada ne smiješ nositi na nisku obuću jer će te smanjiti. Najbolja dužina haljine je do gležnja, u kombinaciji s visokim salonkama. Ako si ljubiteljica dugih haljina, uvijek nosi uske modele jer oni naglašavaju noge.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LK66 (@luxcrem) on

 

8. Cipele u skladu s odjećom

Uvijek biraj cipele koje se slažu s bojom tvoje kombinacije. Najbolji odabir su cipele u istoj boji kao i najlonke. Ako nosiš kombinacije na gole noge, obuci cipele u boji kože. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Belinda Smith?????? (@stilettocouturebella) on

 

9. Dužina suknje 

Uvijek je bolje nositi kraće suknje iznad koljena jer čine tvoje noge dužima i ističu ih. Zato češće nosi mini suknje ili kratke hlače, ali pazi da to ne djeluje neukusno te izbjegavaj jako uske modele. Stilisti preporučuju da prvi odabir budu kratke suknje i hlačice s visokim strukom jer izdužuju figuru.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STACEY KONONOVA (@stacey_kononova) on

 
Komentari
+2