7 odličnih poslovnih kombinacija za prohladne jesenske dane

7 odličnih poslovnih kombinacija za prohladne jesenske dane© Instagram

Inspiraciju za poslovne outfite pronašle smo kod naših omiljenih trendseterica

Pred nama su prohladni jesenski dani pa će osmišljavanje stylish kombinacija za odlazak na posao postajati sve veći izazov.
 
Dani postaju sve kraći, a temperature sve niže i zbog toga ćemo uskoro posegnuti i za malo debljim jaknama pa čak i kaputima. Poslovni 'dress code' često iziskuje malo drugačiji odjeću nego što nosimo u ležernim prigodama, što dodatno otežava osmišljavanje idealne kombinacije za odlazak na posao. No uz samo malo mašte, mogu se kreirati zanimljivi lookovi, a i u ponudi mnogih high street brendova se mogu pronaći odlični poslovni komadi.
 
Hladnija sezona donosi povratak nekim toplijim materijalima i drugačijim trendovima te malo neutralnijim nijansama. Karirani blejzer, košulja s mašnom ili pak midi haljina cvjetnog printa samo su neki od idealnih komada za ove dane, a možeš ih nositi i na posao.
 
Inspiraciju za kreiranje savršenog poslovnog outfita potražili smo na Instagram profilima naših omiljenih trendseterica, a u nastavku smo izdvojile 7 odličnih kombinacija za svaki dan u tjednu.
 

Foto: Instagram

Anine Bing

1/7
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 3.10.2019 14:39:27
  • Bodova: 23063
  • Prijavi
Emma Hill , genijalne kombinacije.
xerinija
  • 3.10.2019 9:12:22
  • Bodova: 72223
  • Prijavi
Prohladni jesenski dani... a na jednoj slici žena ima - natikače?...