20 odličnih kombinacija s običnom bijelom potkošuljom

20 odličnih kombinacija s običnom bijelom potkošuljom

Obična bijela majica bez rukava idealan je komad za vruće ljetne dane

Vrući ljetni dani pred nas stavljaju određene izazove kad je u pitanju odijevanje pa osmišljavanje modnih kombinacija postaje sve samo ne jednostavno.
 
Osim lepršavih haljina i suknji, često poželimo nositi i druge kombinacije, a kao jedan od idealnih komada koji se može nositi i kombinirati u mnogim outfitima je obična bijela majica bez rukava. Naizgled vrlo jednostavna i obična, bijela majica odnosno potkošulja zapravo je vrlo svestran komad.
 
Može se nositi čak i u poslovnim kombinacijama ispod laganog ljetnog sakoa, dok će uz traper šorc izgledati vrlo seksi pa će to biti odličan odabir za neke ležernije prigode poput ljetnog roštilja s prijateljima. Pristaje i uz suknje svih duljina, traperice te uz paperbag hlače visokog struka. Jednako dobro bijela potkošulja može izgledati i ispod tregerica.
 
Nedostaje li ti ideja i inspiracije kako nositi i kombinirati običnu bijelu potkošulju ovog ljeta, u fotogaleriji u nastavku smo izdvojili 20-ak odličnih kombinacija za vruće ljetne dane koji su pred nama.
 
 
 
Foto: Instagram, Mango

Uz bijeli jeans

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Alizey ?? (@a1izey)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Alizey ?? (@a1izey)

1/9
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 21.6.2019 14:47:12
  • Bodova: 23063
  • Prijavi
Super ideje i kombinacije . Bijela majica je stvarno genijalna za ljeto , pogotovo kada se dobije boja, onda to stvarno super izgleda.