20 odličnih komada koje možeš uloviti na sniženju u Zari

20 odličnih komada koje možeš uloviti na sniženju u Zari© Zara

Ovo su naši favoriti sa sniženja u Zari

U trgovinama poznatih high street brendova započela su sezonska sniženja pa je sada pravo vrijeme za obnovu garderobe.
 
Jedan od brendova u čiju ponudu uvijek volimo zaviriti i kojeg Hrvatice jako vole je i Zara u kojoj su sniženja započela odmah nakon Božića pa su sve obožavateljice ovog brenda pohrlile u trgovine. Na sreću, Zara ima i odličan webshop pa shopping možeš obaviti i iz udobnosti vlastita doma.
 
Pojedini komadi u Zari sniženi su do 30 posto pa je ovo zaista odlična prilika da kupiš haljinu koju već dugo pikiraš ili pak da uložiš u jedan kvalitetan vuneni kaput. Mi smo zavirile u Zarin webshop i odabrale 20 favorita koje bismo voljele uloviti, a donosimo ih u fotogaleriji u nastavku.
 
Foto: Zara

Sako s pepita uzorkomSniženo s 399,90 kn na 299,90 kn
1/20
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
anamarija29
  • 14.1.2020 20:24:49
  • Bodova: 5336
  • Prijavi
Vidi se zašto su na sniženju.
dukija
  • 31.12.2019 13:09:22
  • Bodova: 18469
  • Prijavi
Obožavam sniženja u zari. Jedino što mi je naporna ta prevelika gužva u dućanu pa ne mogu ni razgledati u miru. Sva sreća da postoji online šoping pa u miru mogu sve pogledati i naručiti sve na kućnu adresu. I ove godine sam na rasprodaji pronašla odlične komade. Prvo sam pogledala što mi fali u ormaru pa sam se time vodila tako da sam naručila tri majice dugih rukava i dvije kratkih. Jedva čekam da mi stigne paket da sve isprobam.