Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

14 stvari koje su nas Francuskinje naučile o izgledu

14 stvari koje su nas Francuskinje naučile o izgledu© Instagram

Francuskinje su savršen primjer bezvremenske ljepote i stila


Žene iz Francuske su oduvijek privlačile posebnu pozornost zbog svoje neosporive elegancije, savršenog stila i bezvremenske ljepote. Mnoge knjige i pjesme su napisane na temu misterioznih žena iz Francuske kao npr. nezaboravni i stvarni Moulin Rouge. 
  Macarooni, kvalitetna vina, elegantna visoka moda, nezaboravne romanse i neodoljivi naglasci su samo neke od stvari koje nam je Francuska podarila.
 

via Giphy

Jedna od glavnih stvari koja čini Francuskinje posebnijima od drugih žena jest njihova beskonačna predanost vlastitom imageu. One budno paze na svaki detalj, od glave do pete. Možeš puno naučiti od Francuskinja kako bi unijela dodatnu dozu ženstvenosti i odlučnosti u svoj svakodnevni stil, a mi ti donosimo neke od najvažnijih lekcija.

 
Boja najlonki i tajica

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeanne (@jeannedamas) on


Jedan od glavnih pravila Francuskog stila je elegancija. Elegancija koja se postiže jednostavnom, minimalističkom ljepotom. Noge bi po tom pitanju trebale biti gole, ili u hlačama ili najlonkama tamne boje. Jedan od pokazatelja lošeg ukusa je prenaglašavanje golih dijelova kože.
1/13
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2