10 trendi komada koje ovog ljeta moraš imati u svom ormaru

10 trendi komada koje ovog ljeta moraš imati u svom ormaru

Ljetni favoriti iz high street ponude

S dolaskom vrućih ljetnih dana, određene promjene se događaju i unutar naših ormara pa tako svi s radošću uskačemo u neku laganiju i lepršavu odjeću.
 
Kao neki od najpopularnijih trendova za ovo se ljeto ističu zemljani tonovi, rustikalni stil i prirodni materijali. Laneni komadi prevladavaju kolekcijama svih poznatih high street brendova pa bi se nekoliko haljina i košulja od lana ovog ljeta svakako trebalo naći u tvom ormaru.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emma Hill (@emmahill)

Osim zemljanih tonova, ističu se i jarke uz koje nijedan look neće proći nezapaženo. Viđati ćemo i široke hlače poput palazzo i culotte modela, koji su idealni za formalnije prigode i dane provedene u uredu. Kad su u pitanju modni dodaci, vrlo su trendi pletene torbe od rafije, ratana i sličnih materijala, a u fokusu je i nakit ukrašen školjkicama i perlama.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emma Hill (@emmahill)


Tie-dye uzorak još je jedan od ljetnih trendova koji se ove sezone vratio na velika vrata, baš kao i bermude koje se mogu nositi u mnoštvo različitih kombinacija.
 
U ponudi high street brendova pronašli smo odlične komade koji bi se ovog ljeta trebali naći unutar ormara svake obožavateljice modnih trendova, a otkrivamo ih u nastavku.


Foto: Instagram, H&M, Mango, Massimo Dutti, Reserved, Zara

 

Lanena haljina


H&M, 375 kn


Mango, 349 kn


Massimo Dutti, 749 kn
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2