10 odličnih outfita koje možeš nositi tijekom prijelaznog razdoblja

10 odličnih outfita koje možeš nositi tijekom prijelaznog razdoblja© Instagram

Ovo će biti naše omiljene kombinacije tijekom rujna

Još nas samo nekoliko dana dijeli do početka rujna - mjeseca koji će označiti konačan kraj ljeta te početak jedne posve nove sezone.
 
Ovo prijelazno razdoblje između ljeta i jeseni može predstavljati popriličan izazov kad je u pitanju odijevanje jer će dani još uvijek biti topli, no jutra i večeri prohladna. Odbaciti ćemo lepršave haljine i lanene komade koji su bili naš favorit tijekom vrućih ljetnih dana te se okrenuti malo toplijim komadima.
 
Uz samo malo kreativnosti, modne kombinacije tijekom ovog prijelaznog razdoblja mogu biti itekako zanimljive i trendi, a ono što se ističe kao 'must-have' zasigurno je slojevito odijevanje. S nižim temperaturama i prvim jesenskim kišama, sve ćemo češće posezati za  dodatnim slojevima odjeće u obliku blejzera, kožne jakne, kardigana i balonera.
 
Nedostaje li ti inspiracije što odjenuti u ovom prijelaznom razdoblju, izdvojili smo nekoliko odličnih street style kombinacija naših omiljenih trendseterica s Instagrama, a donosimo ih u fotogaleriji u nastavku.
 


Foto: Instagram
 
Emma Hill

1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 30.8.2019 14:39:53
  • Bodova: 23034
  • Prijavi
Baš ima lijepih kombinacija , super mi je neki dobar sako i traperice.