10 nevjerojatnih priča koje se kriju iza poznatih outfita

10 nevjerojatnih priča koje se kriju iza poznatih outfita© Instagram

Od Lady Di do Beyoncé, zavirile smo u neke od najboljih celebrity modnih trenutaka i saznale zanimljive nepoznate detalje

Jesi li znala da je slavna Versace haljina koju je Elizabeth Hurley nosila 1994. zapravo izabrana jer ju je samo par dizajnera htjelo odjenuti? Ili da je Beyoncéin prozirni Givenchy look s Met Gale iz 2015. godine uključivao promjenu frizure koju je trebalo napraviti u pet minuta?
Ako si na bilo što od navedenog odgovorila s 'ne', tada ćeš iz ovog članka naučiti puno. Često se govori da su spontane odluke ili one u kojima se krše pravila ujedno i najbolje, posebno kada se govori o modi. Crveni tepih savršeno je mjesto za prenošenje modne poruke, nešto što su slavne osobe tijekom povijesti itekako usavršile.

Zavirile smo u nekoliko slavnih modnih trenutaka i pronašle priče koje se kriju iza njih, a za koje jako malo ljudi zna, stoga baci pogled na galeriju i otkrij neke od najboljih i najzanimljivijih priča iz modne povijesti celebrity outfita
 
Barbra Streisand na dodjeli Oscara 1969.

Glumica je osvojila svog prvog Oscara za ulogu u filmu Funny Girl iz 1968. Rijetki su mogli zaboraviti njezino kultno odijelo s perlicama, ali Streisand je kasnije otkrila da nije ni slutila da će odijelo zapravo imati puni efekt pod reflektorima, odnosno da će biti toliko prozirno.

U intervjuu za magazin W 2016. godine rekla je: "Te noći, u svojoj svlačionici, birala sam između dva različita outfita. Jedna je bila lijepa, ali vrlo konzervativna haljina. A drugi outfit je bilo odijelo s plastičnim šljokicama. Nisam imala pojma da će pod reflektorima postati potpuno prozirno! U sebi sam mislila: 'Osvojit ću dva Oscara u životu, pa ću sljedeći put biti konzervativnija'". 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Film Darlings (@filmdarlings)

 
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2