Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Prvi Hackathon “Change for Good” na Cannes Lions festivalu

Prvi Hackathon “Change for Good” na Cannes Lions festivalu

Cannes Lions lansirao prvi hackathon u suradnji s Amazonom i Hugeom

Cannes Lions je najavio da će biti domaćin dvodnevnog "Change for Good" Hackathona koji će se održati 19. i 20. lipnja na 65. međunarodnom festivalu kreativnosti Cannes Lions. Zajedno s Amazonom, Huge i međunarodnom platformom  Global Citizen, Cannes Lions poziva ekipe iz cijelog svijeta da udruže snage i zamisle i grade rješenja koja će nastaviti šest Global Citizen kampanja , uključujući: Bez siromaštva, Hrana i glad, Zdravlje, Obrazovanje, Ravnopravnost spolova i Čista voda i sanitacija.

Ascential Events predsjednik Uprave i počasni predsjednik Cannes Lions Philip Thomas, komentirao je, "Pokretanje takve inicijative je uzbudljivo na mnogim razinama. To savršeno obuhvaća duh Festivala - okupljanje kreativnih stručnjaka iz naše industrije za inovaciju kao pozitivnu silu za dobro - to je vrsta kreativne magije koja se događa na Cannes Lions. Ne možemo dočekati  razviti ovo s Amazonom, Huge i Global Citizenom. "

Interdisciplinarni timovi s jakim kreativnim, strategijskim i tehnološkim predstavljanjem potiču se da se prijave za sudjelovanje u Hackathonu, a natjecatelji iz svih agencija, brandova i regija su dobrodošli. Kao investicija u budućnost festivala i u sljedećoj generaciji voditelja, svaka bi momčad trebala uključiti barem jednog člana do 30 godina u timu s pet osoba.

"Kultura Hugea izgrađena je oko omogućavanja pozitivnih promjena kroz inovacije, a mi smo uzbuđeni donijeti naš dokazani Hackathon okvir na Cannes Lions i primijeniti našu stručnost, zajedno s talentima nekih od najkreativnijih momčadi na svijetu, kako bi unaprijedili globalno društveno dobro koristeći snažne tehnologije tvrtke Amazon. Velika je čast imati priliku za rad s Global Citizenom na globalnom planu koji mijenja život ", komentirao je Michael Koziol, globalni direktor tvrtke Huge.

Od zaprimljenih prijava, sedam timova bit će izabrano da se natječu u prvom natječaju Hack, a pobjednici će biti objavljeni na Interaktivnoj pozornici unutar Lions Innovation (Palais II) u srijedu 20. lipnja u 15:30 sati.

Timovi odabrani za sudjelovanje u Hackathonu imat će:

• Punu festivalsku ulaznicu za uživanje u svemu što Festival nudi;

• Praktično mentorstvo od nekih od najistaknutijih vodećih svjetskih čelnika i influencera;

• Stručnost u stvarnom vremenu u kreativnom, UX dizajnu i razvoju proizvoda firme Huge;

• On-the-ground rješenja arhitekata iz Amazon Web Services i Amazon Alexa bit će dostupna kako bi ideje postale stvarnost;

• Prilika za rad u dobru svrhu s Global Citizenom;

• Pobjednički će tim imati priliku raditi s Global Citizenom, Amazon Web Servicesom, Amazonom Alexom i Huge da pokrenu i promoviraju svoje rješenje.


Pobjednički tim odabrat će ugledni tim sudaca na Lions Innovation Stage.

"Duboko smo povezani s tehničkom preobrazbom i inovacijama u Global Citizenu pa je predivna privilegija raditi s ekipama Cannes Lionsa, Huge i Amazona na hackatonu koji pomažu našim ciljevima i stvaraju pozitivan utjecaj na svijet". rekao je Mark Lehmann, glavni direktor tehnologije Global Citizena. "Nebo je granica u stvaranju empatije i promjena tehnologijom!"

Prijave i više o projektu na :  http://creativity.ascential.com/CL-Hack-Signup_LP.html
Petra Novosel Balaško
 
Komentari
+2