Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Proglašeni sudionici programa Cannes Lions 2018 See It Be It

Proglašeni sudionici programa Cannes Lions 2018 See It Be It

20 sudionika imenovano u ovogodišnji program See It Be Ti

Cannes Lions danas je objavio 20 sudionika koji sudjeluju u ovogodišnjem programu See It Be It, što je povećanje pet sudionika u proteklim godinama. Sada u petoj godini inicijativa ima za cilj stvoriti platformu za žene koje se suočavaju s različitim izazovima u industriji i omogućiti im da postanu pokretači promjena u svojim regijama i diljem industrije pružanjem pristupa voditeljima visokog profila, izvršnom treniranju i mentoriranje mogućnosti sa starijim osobama diljem industrije.

"Ova je inicijativa pokrenuta za rješavanje pitanja ravnopravnosti spolova na višim razinama kreativne industrije. Dok je došlo do određenog napretka, brojčanik se kreće previše polagano i podržavajući izvanrednu žensku sposobnost, vjerujemo da ćemo pomoći u pomicanju ravnoteže. Tijekom godina trčanja Vidi to biti to smo bili potpuno oduševljeni snagom zajednice žena koje su bile uključene u program, tako da su mnogi od njih postali zagovornici promjena i uzori za sljedeću generaciju , Ove godine, količina i kvaliteta aplikacija doveli su nas da dodamo još pet mjesta ", rekao je Louise Benson, izvršni čelnik Cannes Lionsa na projektu See It Be It. "Program ih povezuje kako bi naučili od trenutnih lidera industrije i jedan od drugoga. I ove godine imamo fantastičan partner u Spotifyu kako bismo unaprijedili iskustvo i proširili ga izvan onsite iskustva u Lionsima u Cannesu. "

Kao posebni gosti Cannes Lions-a, grupa dobiva program za događaje, uključujući izvršne treninge, kreativne majstorske tečajeve, obilazak inscenacije sobe žirija u Cannesu, ekskluzivne mogućnosti umrežavanja i mentorstvo od nekih od najuspješnijih lidera u globalnoj komunikaciji s robnom markom , Putovanja, smještaj i cijeli festival prolaze također su uključeni u karijeri mijenja iskustvo.

Ovogodišnji See It Be It veleposlanik, Chloe Gottlieb, glavni kreativni časnik R / GA vodit će grupu na licu mjesta i pružiti savjet i vodstvo za 20 žena. Govoreći o priopćenju, Chloe je rekao: "Svaka od tih nadarenih žena je nadvladala značajne prepreke da dođu u ovom trenutku. Pomažući im da ostanu tečaj kako bi shvatili svoj potencijal, znači da naša cijela industrija ima koristi od njihovog vodstva. Kad nas vide, vide što je moguće. Kad ih vidimo, vidimo svjetliju budućnost. "

Sudionici za 2018.g. su Sally Alzaza, Rita Anyango, Lama Bawady, Dominique Curtis,  Deniz Dülgeroglu,  Karen Ferry, Jessica Gomes, Lauren Haberfield, Leah Juaymah Mababangloob,Maribel Maneiro, Melanie Matlock, Harshada Menon, Prajakta More, Lydia Pang, Meghan Patenaude, Alexandra Sobiecki, Gayatri Sriram, Erica Stevens, Alexandra Vaca i Simina Zidaru.
Petra Novosel Balaško
 
Komentari
+2