Za njih nema dvojbe: 6 znakova koji svoje kućne ljubimce vole više od ljudi

Za njih nema dvojbe: 6 znakova koji svoje kućne ljubimce vole više od ljudi© www.profimedia.hr

Svaki horoskopski znak voli svog psa ili mačku, ali neki od njih osjećaju puno veću povezanost s kućnim ljubimcima i životinjama općenito, nego s ljudima

Životinje su jedan od najvećih životnih darova i bez njih bismo zasigurno bili puno manje sretni. Ovo posebno vrijedi za kućne ljubimce koji uvijek pronađu način da nam uljepšaju dan i izmame osmijeh na lice bez obzira koliko se osjećali zabrinuto, ljuto ili tužno. 
Svatko tko ima kućnog ljubimca može se složiti da su ovi dlakavi prijatelji najbolji prijatelji i da definitivno čine svijet boljim mjestom.

Svaki horoskopski znak voli svog psa ili mačku, ali neki od njih osjećaju puno veću povezanost s kućnim ljubimcima i životinjama općenito, nego s ljudima. Astrologija u kombinaciji s našim osobnostima ima utjecaj na to koliko zapravo volimo ta prekrasna stvorenja, stoga smo izdvojile šest horoskopskih znakova koji svoje kućne ljubimce vole puno više nego ljude.
 
BLIZANCI

Blizanci su poznati kao društveni leptiri horoskopa, pa nije ni čudo što se savršeno slažu sa životinjama svih vrsta, ali manje je poznato da ih vole čak više nego ljude oko sebe.

Ne vole biti sami, a pogotovo ne vole NE razgovarati s nekim licem u lice, zbog toga je kućni ljubimac u njihovom životu neupitna stvar.
   
1/6
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2
 
tikica-
  • 19.10.2020 21:58:04
  • Bodova: 54877
  • Prijavi
Nema me tu,ali tu je očito podznak jači.