Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Upoznaj najslađu pseću četvorku na Instagramu koja će ti odmah izmamiti osmijeh na lice

Upoznaj najslađu pseću četvorku na Instagramu koja će ti odmah izmamiti osmijeh na lice© Instagram

Zero, Navi, Arbor i Harvest čine preslatko pseće društvo koje ovih dana uveseljava ljude u karanteni diljem svijeta

Život Shandess Griffin iz Kanade vrti se oko pasa i ne bi ga mijenjala ni za što. Nakon što je cijelo djetinjstvo provela bez kućnih ljubimaca, Shandes je svog prvog psa udomila čim je mogla, u dobi od 21. godine. 

Od tada je njezina ljubav prema psima samo rasla, a sada sa svojim suprugom ima čak četiri prekrasna psa, a njih dvoje nisu jedini koji su opsjednuti ovom psećom četvorkom.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Shand & Her Dogs (@shandandherdogs)Naime, Shandessin Instagram ima preko 53 tisuće pratitelja i tisuće divnih fotografija njezinih krznenih prijatelja.

I iako su fotografije zaista preslatke i psi izgledaju poput pravih modela, Shandess priznaje kako je potrebno dosta truda i rada, a od izbijanja koronavirusa primila je mnoge poruke u kojima joj pratitelji govore koliko im njezine fotografije uljepšavaju ove karantenske dane

I ona sama priznaje koliko joj psi pomažu u ovoj situaciji: "Učinili su karantenu puno sretniju i više ispunjujuću, a definitivno i puno manje stresniju."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Shand & Her Dogs (@shandandherdogs)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Shand & Her Dogs (@shandandherdogs)


Srećom, ovaj bračni par živi u kući s dvorištem i u blizini šume stoga i ovih dana mogu opušteno uživati na otvorenom sa svojim ljubimcima.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Shand & Her Dogs (@shandandherdogs)


Ovo vedro i neodoljivo društvo sastoji se od četiri pasa: samojeda Zeroa, mješanke Navi, bernskog planinskog psa Bernesa i australskog ovčara Harvesta

Zeroa je udomila 2007. godine, a onda je svake sljedeće dvije godine udomila po još jednog psa, prvo Navija, zatim Arbora i posljednjeg Harvesta. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Shand & Her Dogs (@shandandherdogs)


A da se njezin život zaista vrti oko pasa, govori i činjenica da radi s njima. Naime, osim što je kod kuće okružena psima, Shandess psi prave društvo i na poslu jer vodi ni manje ni više nego vrtić za pse. A nakon što su Shandessini klijenti vidjeli njezin Instagram, mnogi su je zamolili da fotografira i njihove pse kako bi imali vječnu i jedinstvenu uspomenu, stoga je otvorila i foto obrt za pse pod imenom Shand & Your Dogs

"Psi su jedina bića na svijetu koja će te istinski voljeti puno više nego što vole sami sebe. Svaki dan, bez obzira jesi li otišao od doma na pet minuta ili na cijeli dan, oni su toliko uzbuđeni kada ponovno uđeš u njihov svijet i ta ljubav je neprocjenjiva."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Shand & Her Dogs (@shandandherdogs)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Shand & Her Dogs (@shandandherdogs)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Shand & Her Dogs (@shandandherdogs)

 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
 • 23.4.2020 14:51:34
 • Bodova: 21679
 • Prijavi
Pre, pre slatki, baš im je lijepo i veselo svima zajedno.
87dea
 • 23.4.2020 13:20:02
 • Bodova: 10202
 • Prijavi
Slatkiši
tikica-
 • 23.4.2020 12:44:37
 • Bodova: 46318
 • Prijavi
Predivni su,ne znaš koji je ljepši.
ninaa3
 • 23.4.2020 11:26:55
 • Bodova: 105063
 • Prijavi
Stvarno su preslatki! :)