Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Udomila je šest pasa invalida, a razlog ne može biti ljepši

Udomila je šest pasa invalida, a razlog ne može biti ljepši© Facebook/The Fowler Herd

Ova prekrasna i vesela ekipa živi život iz snova

Baš kao ljudi, i psi dolaze u svim veličinama, oblicima i osobnostima. Također dolaze i s različitim sposobnostima. Tracey Fowler iz gradića Mendona u Vermontu zna to bolje od većine drugih ljudi. 
Ova obožavateljica pasa svoj je život posvetila spašavanju onih pasa koji najčešće budu ignorirani od strane potencijalnih udomitelja. To su psi invalidi, oni koji imaju određena zdravstevna stanja, paralizu ili im je jednostavno potrebna dodatna njega. 

Sve je počelo s njezinim njemačkim ovčarom Haydenom kojem je dijagnosticirana degenerativna mijelopatija. Kad je Hayden ostao paraliziran, Tracey je bila suočena s teškom odlukom. Željela je pomoći svom prijatelju na sve moguće načine, pa je odlučila isprobati kolica.
 

Stavljanje paraliziranog psa u kolica nije uvijek lak proces. Neki se psi bore s konceptom da imaju kotače, ali prema Tracey, Hayden nikad nije usporio sa svojim navikama, odnosno novi kotači dali su mu slobodu da živi životom kakav je zaslužio.

Kad je Hayden preminuo, taj razorni gubitak nadahnuo je Tracey da nastavi dalje. Pokazao joj je što je moguće kad uložiš vrijeme i trud da pomogneš psu u potrebi
 

Kako bi odala počast svom voljenom Haydenu, Tracey je počela udomljavati sve više pasa s invaliditetom, a sada, pet godina nakon što je Hayden preminuo, njezina vesela ekipa, koju je nazvala Fowler Herd, sastoji se od osam pasa. Uz Traceyinu pomoć, ovi prekrasni psi žive život iz snova.
 

 Svakodnevno se brine za osnovne potrebe svojih ljubimaca i trudi se svakom psu pružiti jednaku ljubav i pažnju. Od malene Hope koja neustrašivo trči u svojim kolicima, do najnovijeg člana ekipe, slatkog pitbulla po imenu Lacey, svaki pas iz Fowler Herda ima jedinstvenu osobnost, a Tracey se svaki dan trudi pružiti im najbolji mogući život. 
 
 

Tracey zna da je briga za pse kojima je potrebna dodatna njega upravo ono što joj je suđeno raditi. Kaže da je njezina ekipa čini sretnijom nego što je ikad bila, i mi joj potpuno vjerujemo. 
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 4.4.2020 15:00:24
  • Bodova: 21734
  • Prijavi
Jadnički mali , ni krivi ni dužni su se našli u takvom stanju. A Tracey svaka čast , stvarno je predivna osoba i došli su u prave ruke.
tikica-
  • 4.4.2020 12:50:22
  • Bodova: 46553
  • Prijavi
Ajoj,bokčići malo,kako im je teško negdje.Sva sreća da ima tako dobrih ljudi kao što je Tracey.