Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Razmišljaš o tome da nabaviš psa? Ovo su stvari koje bi trebala znati

Razmišljaš o tome da nabaviš psa? Ovo su stvari koje bi trebala znati© Unsplash

Ljubav udomljenog psa je posebna i bezuvjetna, a udomljenje psa je iskustvo koje bi ti moglo promijeniti život. Ipak, postoje određene stvari koje bi trebala znati prije nego se odlučiš nabaviti psa

Pas je najbolji čovjekov prijatelj i imati ga u svojoj blizini uistinu je neprocjenjivo. Ipak, pas je i živo biće te iziskuje puno brige i odgovornosti.
 
Ako razmišljaš o tome da nabaviš psa, prije toga dobro razmisli jesi li uistinu spremna na taj korak, raspitaj se kod prijatelja koji već imaju psa i istraži sve o pasmini koju želiš nabaviti.  Ukoliko pak ti pasmina nije bitna, razmisli o tome da udomiš nekog napuštenog psa kojih je zaista jako puno, a svi oni čeznu za toplim domom.
 

via GIPHY

Ljubav udomljenog psa je posebna i bezuvjetna, a udomljenje psa je iskustvo koje bi ti moglo promijeniti život. Ipak, postoje određene stvari koje bi trebala znati prije nego se odlučiš nabaviti psa, a neke od njih otkrivamo u nastavku.

Foto: Unsplash
 
 
Pas košta

Prije nego odlučiš udomiti ili pak nabaviti psa, imaj na umu da svaki pas predstavlja određeni trošak. Cijepljenje, ampule protiv nametnika, hrana i razni drugi dodaci za psa koji će ti biti potrebni koštaju i toga trebaš biti svjesna. Želiš li se brinuti o svom psu na odgovoran i pravilan način, onda će to iziskivati i određene troškove.

 
 
1/7
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
tikica-
  • 14.5.2020 16:47:42
  • Bodova: 40060
  • Prijavi
Već jesam i ta me mala kuca uveseljava svaki dan.