Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Pro Plan FortiFlora – probiotici za zdravlje ljubimaca

Pro Plan FortiFlora – probiotici za zdravlje ljubimaca

Balans bakterija u crijevima donosi brojne zdravstvene koristi i našim psima i mačkama

PURINA je  početkom siječnja obogatila svoj asortiman hrane za kućne ljubimce s još jednom inovacijom – PRO PLAN Veterinary Diets FortiFlora je jedinstvena dopunska hrana za pse i mačke s probiotikom, a koja dokazano podržava imunološki sustav i pomaže uravnotežiti crijevnu mikrofloru. PRO PLAN FortiFlora se preporuča kod probavnih smetnji, u stresnim situacijama i nakon antibiotske terapije mačaka i pasa.

Važnost probiotika u prehrani već je dugo aktualna tema, a svakim danom sve je veći broj znanstvenih dokaza o njihovoj dobrobiti. Probiotici su žive korisne bakterije koje potiču zdravlje probavnog sustava, ali prije svega podržavaju snažne imunološke funkcije. Baš kao i ljudima, balans bakterija u crijevima donosi brojne zdravstvene koristi i našim psima i mačkama.

Crijevna mikroflora ljubimaca, baš kao i naša, narušava se pod utjecajem nepravilne prehrane, aditiva, konzervansa, svakodnevnog stresa ili antibiotika. PRO PLAN FortiFlora idealna je za sve uzraste pasa i mačaka pogotovo kod probavnih smetnji, nadutosti, za vrijeme putovanja ili selidbe, izložbi ili hospitalizacije.

Osim što je učinkovita, PRO PLAN FortiFlora je iznimno ukusna pa potiče apetit i kod najizbirljivijih kućnih ljubimaca te je dovoljno jednom dnevno posipati sadržaj vrećice na uobičajenu suhu ili mokru hranu vašeg ljubimca, neovisno o njegovoj veličini i težini.
Dopunska hrana s probiotikom korisna je i prilikom odvikavanja od majčinog mlijeka kod štenaca i mačića te je preporuka proizvod koristiti nakon navršena tri tjedna starosti ljubimca.
 
  JESTE LI ZNALI:
 • Normalan probavni trakt Vašeg kuc´nog ljubimca dom je tisućama različitih vrsta bakterija
 • Crijeva sadrže više od 70% imunoloških stanica i 90% stanica koje proizvode antitijela.
 • Nisu svi probiotici jednako ucˇinkoviti kod kuc´nih ljubimaca i ne mogu svi preživjeti jaku (pH) kiselost njihovog želuca.
 • Nisu svi probiotici jednako ucˇinkoviti kod kuc´nih ljubimaca i ne mogu svi preživjeti jaku (pH) kiselost njihovog želuca.
 

PRO PLAN FortiFlora može se kupiti u specijaliziranim prodavaonicama za kućne ljubimce i veterinarskim klinikama.
Više informacija možete potražiti na: https://www.facebook.com/proplanadriatic.
 
Komentari
+2
 
__________
 • 12.1.2018 13:33:40
 • Bodova: 59716
 • Prijavi
Nikkyvi, mi smo macama davali Linex forte, ali 16 kapsula košta skoro 70kn pa smo nakon te ture prestali, a morale bi još neko vrijeme dobivati probiotike. U kojim ljekarnama ima za kupiti Prolife i koliko kapsula sadrži/cijena.? Bitno mi je da je kapsula da im to mogu istresti u hranu. A jedna kapsula na pola za njih dvije je taman.
nikkyvi
 • 12.1.2018 12:56:18
 • Bodova: 1744
 • Prijavi
Prolife koji koristimo mi, mogu koristiti i zivotinje, i imaju jednako djelovanje, tako da nista ni ne kupujem specijalno od proizvodaca za zivotinje. Jer im je cijena u nebesima, a posto imam kontakta sa veterinarima, dali su mi taj savjet da ne kupujem gluposti.
sssss21
 • 12.1.2018 11:01:58
 • Bodova: 7912
 • Prijavi
Prava stvar za nasu macku, samo skrivaju cijenu ko zmija noge
__________
 • 12.1.2018 9:43:37
 • Bodova: 59716
 • Prijavi
Ovo nama treba, samo nigdje ne vidim cijenu niti gdje točno kupiti. Hodati po prodavaonicama i veterinarakim ljekarnama mi je malo blesavo jer kad tražiš određeni proizvod a nemaju ga pokušavaju uvaljati koješta. U Pet centru na njihovim web stranicama ne vidim da imaju u ponudieditirano 12.1.2018 9:50:41 od bubulejica