Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Par se za vjenčanje slikao sa svojom bucmastom mačkom, a fotke će te oduševiti

Par se za vjenčanje slikao sa svojom bucmastom mačkom, a fotke će te oduševiti© Facebook

Iako nije bio posebno oduševljen slikanjem, Vito nije iznevjerio svoje vlasnike

Bila je to ljubav na prvi pogled kada je Kiah Berkeley u skloništu za napuštene životinje ugledala mačku od 15 kilograma. Bucmasti mačak, koji se tada zvao Symba, ubrzo je postao viralni hit zbog svog ogromnog tijela i velike težine. Njegova ga je slava dovela do Berkeley, a on je tako pronašao novi dom i novo ime, Vito. Sada živi s Berkeley i njezinim suprugom Peterom Sorkinom, kao i njihove dvije mačke koje su spasili iz skloništa, Motzie i Two Patch.
 
"Oduvijek sam voljela bucmaste mace, a Vito se činio kao idealan mačak", rekla je njegova ponosna vlasnica, koja je priznala da je Viti trebalo neko vrijeme da se privikne na svoj novi dom, ali ubrzo ga je prihvatio i počeo uživati u svom novom životu. 

Međutim, stvari su još uvijek bile daleko od savršenstva, jer druge dvije mačke nisu bile toliko prijateljski nastrojene prema njemu. On se htio sprijateljiti s njima, ali je u početku bilo jako teško. Zbog svega toga, par je pronašao način da mu se iskupi za ponašanje njihovih mačaka, i to na dan svog vjenčanja.Prvo su razmišljali o tome da im Vito nosi prstenje, ali znali su da mu se to neće svidjeti, pa im je sinula još bolja ideja- fotografkinja Kristi Odom fotografirala je Vitu s novopečenim bračnim parom. 

"Te smo fotografije napravili nekoliko dana nakon našeg vjenčanja. Ponovno smo obukli vjenčanicu i odijelo, a Kristi i njezin partner Darren došli su, popili smo pivo i slikali se s mačkom", rekla je Berkeley. 
 
 

Iako nije bio posebno "oduševljen", Vito nije iznevjerio svoje vlasnike, a kao rezultat dobili su slike koje će im ostati lijepa uspomena. 
Novopečeni bračni par podijelio je svoj sretni trenutak sa svojim ljubimcem

 
 

 
1/6
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
bruniva
  • 3.4.2020 22:51:05
  • Bodova: 954
  • Prijavi
Jadna mačka.
malikekoserk1
  • 2.4.2020 14:39:42
  • Bodova: 21801
  • Prijavi
Slatki je jako , ali opet mislim da ga nisu smjeli toliko hraniti . Jadan baš je kao balon.