Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Ostavi sve što radiš i odvoji nekoliko minuta kako bi uživala u dnevnoj dozi čudnovatih malih životinja

Ostavi sve što radiš i odvoji nekoliko minuta kako bi uživala u dnevnoj dozi čudnovatih malih životinja© Unsplash

Ako si u potrazi za sadržajem koji će ti izmamiti osmijeh na lice, ne moraš tražiti dalje

Sve smo se u životu barem jednom susrele s mačićima ili štencima koji su nam potpuno rastopili srce. Baš kao i naši mališani, životinje su posebno znatiželjne i smotane kada su mlade i upravo nam tada pružaju sate i sate neprestane zabave. Svi znamo kako izgleda pačić ili janje, no jesi li ikada vidjela kako izgleda mali dupin ili beba vidra? Sve to i još mnogo više možeš potražiti u nastavku.
    
Iako su najslađi kada su maleni, kada se odlučuješ udomiti bilo koju životinju moraš biti svjesna da će jednog dana odrasti i da će biti u tvom život dugi niz godina. Zato odluke o udomljavanju nemoj donositi samo na temelju izgleda i ponašanja životinje dok je mlada. Ako nisi spremna na dugogodišnju obvezu, a i dalje želiš uživati u njihovim smiješnim njuškicama, odabrale smo nekoliko fotografija na koje se možeš vratiti svaki put kada se tako osjećaš. Spremi ovaj članak u svoj internet preglednik, sigurno ćeš ga poželjeti opet prelistati. 
 
Kapibara

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Museo Colombia (@museodecolombia) on


Kapibare su najveći glodavci na svijetu. Žive diljem Južne Amerike, a građom jako podsjećaju na čupavu verziju nilskog konja. 
1/11
 
Komentari
+2