Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Mačke vs. psi: Viralni izazov pokazao koliko se ljubimci razlikuju (i dobro nas nasmijao)

Mačke vs. psi: Viralni izazov pokazao koliko se ljubimci razlikuju (i dobro nas nasmijao)© YouTube/screenshot

Iako iznimke uvijek postoje, mislimo da je jasno tko pobjeđuje u ovom zanimljivom testu s različitim preprekama

Jesi li više ljubiteljica pasa ili mačaka? Iz nekog razloga, postoji ta neprekidna 'rasprava' o tome koja skupina (mačkoljupsi ili pasoljupci) je u pravu oko toga jesu li bolji psi ili mačke.
Naravno da to pitanje nema pravi odgovor i on ovisi isključivo o individualnoj preferenciji jer na kraju krajeva - sve su životinje jednako drage i svaka od njih je posebna na svoj način, ali internet je još jednom pronašao kako da nas sve zabavi, a s obzirom na ovo karantensko vrijeme - nije ni čudo da je izazov 'Cat vs. Dog Challenge' brzinom munje postao viralan.

Naime, ovaj izazov prikazuje razlike u načinu na koji mačke i psi rješavaju prepreke na svom putu. Cijela fora je u tome da se psi i mačke međusobno natječu na jedan smiješan i zabavan način, a obje životinje podvrgnute su zanimljivom testu s različitim preprekama kako bi se što bolje prikazalo koliko različito ispunjavaju svoj zadatak

S obzirom da su rezultati zaista urnebesni, mnogi vlasnici kućnih ljubimaca odlučili su sudjelovati u ovom izazovu kako bi pokazali da su obje vrste različite, ali da to, naravno, ni u kojem slučaju ne znači da je jedna bolja od druge.

Kao i ljudi, sve životinje imaju različite karaktere, i iako iznimke uvijek postoje, pa tako i kao životinja - izazov zaista je pokazao da i mačke i psi pokazuju određene sklonosti jedinstvene svojoj vrsti. Najbolje da sama baciš oko na neke od najzabavnijih videa koji ovih dana kruže društvenim mrežama. Vjeruj nam, nećeš požaliti. 
 
Video koji je sve pokrenuo

1/7
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
tonksss
  • 2.5.2020 10:44:03
  • Bodova: 6817
  • Prijavi
Hahaha baš su slatki i smiješni!
vmarina
  • 2.5.2020 10:13:18
  • Bodova: 50689
  • Prijavi
Volim i jedne i druge.
tikica-
  • 2.5.2020 8:19:29
  • Bodova: 46416
  • Prijavi
Joj,baš me nasmijao ovaj drugi video.