Znakovi koji ukazuju da ste s osobom koja vas ne zaslužuje

Znakovi koji ukazuju da ste s osobom koja vas ne zaslužuje

Je li vaša veza na pravom putu ili biste trebali ozbiljno razmisliti o tome jeste li svoje osjećaje darovali pogrešnoj osobi?

Čini li vam se ponekad da vas partner ne razumije dovoljno, nesretni ste i mislite da vam ne pruža dovoljno pažnje i ne posvećuje dovoljno vremena? Ako imate dileme oko toga je li vaša veza na pravom putu ili niste sigurni kako postupiti da biste zadovoljili svoje želje i očekivanja u vezi ili braku, pročitajte nekoliko znakova koji će vam otvoriti oči i pomoći vam kod donošenja zaključka vezanog uz sumnje jeste li svoje osjećaje darovali pogrešnoj osobi.
 
Foto: mast3r - Fotolia

NEPOŠTIVANJE


Ako partner ne poštuje vaše potrebe, želje, snove i sve što činite, to je prvi znak za uzbunu. Ako je agresivan, vrijeđa i izgovara vam ružne riječi, dobro se zapitajte kakvoj ste to osobi darovali svoje osjećaje i svoju intimu. Poštovanje je temelj svake zdrave veze, a za sobom veže fleksibilnost prema zajedničkim rješenjima i nadogradnju ljubavi prema nekome. Ako u bilo kojem odnosu nema poštovanja, teško da će se iz toga izroditi zdrava i iskrena ljubav, a kamoli strast.
1/6
 
Komentari
+2