Zaljubi se u osobu koja ispunjava ovih 6 kriterija

Zaljubi se u osobu koja ispunjava ovih 6 kriterija© www.profimedia.hr

Ovi kriteriji znače da si pronašla pravu ljubav

Ljubav može biti zbunjujuća i bolna. Ponekad su potrebne sve naše emocije i napori bez ikakvog jamstva da će uspjeti. Dakle, ulazimo u odnose punim srcem i nadamo se da smo ovaj put našli onu pravu osobu. Onu kojoj možemo doći kući nakon kraja dana. Onoj u koju možemo vjerovati i uložiti svoje vrijeme. 
Jer pronaći nekog čarobnog tko je spreman zaljubiti se istog trenutka kao i mi, gotovo je jednako teško kao i osvojiti milijunski dobitak na lutriji. Međutim, postoje par kriterija koji nam pokazuju da smo pronašli srodnu dušu:

Netko tko ne preispituje što si i tko si

Stalno nam se prikazuje kako možemo izgledati bolje, ponašati se više kul i izgledati sabranije. Aktivno nam se pokazuje da iz nekog razloga bez obzira što radimo nikad nećemo biti dovoljno dobri. 

Pronađi osobu zbog koje se osjećaš da se ne moraš promijeniti. Pronađi nekoga tko vidi sve tvoje sitnice i voli ih. Pronađi osobu zbog koje ćeš shvatiti da si dovoljna upravo onakva kakva jesi.

Netko tko je ovdje za tebe

Svi imamo loše dane. Svi imamo trenutke kada se osjećamo loše. Svi imamo one trenutke kad se samo želimo zavući natrag u krevet. 

Pronađi osobu koja je ovdje za tebe tijekom tih loših dana. Pronađi nekoga tko će ti doći sa sladoledom i slušati te, zaista slušati. Pronađi nekoga tko je upravo tu kada ti je potreban.

Netko s kim se osjećaš ugodno čak i kad samo šutite

Sve se u životu kreće stalnim tempom, a kako postajemo stariji, gotovo se čini kako stvari idu još brže. Život se ne zaustavlja ni kad stvarno to želiš.

Pronađi nekoga tko ti dopušta da budeš sama sa sobom. Pronađi nekoga tko ti dopušta te tihe trenutke i tko razumije da trebaš 'napuniti' baterije. Pronađi nekoga tko može sjediti s tobom u ugodnoj tišini i samo te držati za ruku.

(Foto: Pexels)

Netko zbog koga se ne osjećaš kao da si luda

Podigni ruku ako si ikada bila prozvana ludom. Vjerojatno smo sve barem jednom bile u takvoj situaciji. Ali 'biti luda' je potpuno subjektivno. Definicija jedne osobe kao lude ne odgovara tuđoj definiciji. Mogli bi te označiti kao ludu zbog nečega što je zapravo potpuno normalno. Ali zato što netko drugi nije dijelio tvoje osjećaje, bum, ti si luda.

Pronađi  nekoga tko želi tvoju verziju 'ludog'. Pronađi nekoga tko će ti dopustiti da govoriš bilo što i neće te osuđivati zbog toga. 

Netko kome možeš vjerovati

Upravo zbog toga što je ovih dana sve tako dostupno, ako neprestano tražiš sljedeću najbolju stvar, velike su šanse da bi je mogla vrlo lako pronaći.

Pronađi nekoga za koga znašda je uvijek uz i kraj tebe. Pronađi nekoga zbog koga je povjerenje neupitno. Pronađi nekoga zbog koga se nikad nećeš pitati traži li nešto bolje jer za tu osobu ne postoji nitko i ništa bolje od tebe. 

Netko zbog koga se osjećaš kao da si doma

Znaš onaj topli osjećaj koji osjećaš u prsima kad uđeš kroz vrata nakon dugog dana. Osjećaj samo čiste i krajnje radosti. To je osjećaj sigurnosti koji imaš jer si u svom prostoru i imaš sve svoje stvari.

Pronađi takvu osobu. Pronađi nekoga tko ti je poput utočišta nakon dugog i iscprljujućeg dana. pronađi nekoga tko će ti pružiti istu sigurnost. Jer ako nađeš takvu osobu, nikada nećeš staviti svoje srce u pogrešne ruke.
 
Komentari
+2
 
canyon
  • 22.10.2019 9:17:54
  • Bodova: 16130
  • Prijavi
Haahha, gdje takvih muskaraca ima????!!!!