Voli li te još ili? U njegovom govoru tijela i ponašanju pronaći ćeš točan odgovor

Voli li te još ili? U njegovom govoru tijela i ponašanju pronaći ćeš točan odgovor© Profimedia.hr

Stručnjaci objašnjavaju kako zaista možeš znati voli li te partner, čak i nakon puno godina zajedništva

Svi se brakovi mijenjaju s vremenom i normalno je (čak i poželjno) da se luda strast iz ranih zajedničkih godina pretvori u opušteno prijateljstvo. Ipak ta promjena može mnoge navesti da pomisle kako ih njihov partner više ne voli, a prema psihologu Stanu Tatkinu i autoru knjige "Wired for Love", to vjerojatno nije slučaj.
 
Više pričate o tome što trebate kupiti za kućanstvo ili kako je bilo na poslu. I čini ti se da te tvoj suprug ne voli kao na početku braka, ali on samo pokazuje ljubav na drukčiji način. Psiholog Tatkin i drugi stručnjaci objasnili koji su točno suptilni znakovi da je tvoj suprug još ludo zaljubljen u tebe. 


via Giphy

1. Gleda te u oči

Kad sjedi preko puta tebe za stolom, nije na telefonu ili mu pogled ne luta negdje okolo. Gleda te ravno u oči, pažljivo slušajući sve što imaš za reći. Prema istraživanju psihologa Zicka Rubina, parovi koji su duboko zaljubljeni jedni u druge gledaju oko 75 posto vremena, dok se obično ljudi koji razgovaraju gledaju samo 30-60 posto vremena. Drugim riječima, snažan kontakt očima pokazuje da ga istinski zanima sve što imaš za reći.


via Giphy
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2