Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Valentinovo je iza ugla, a evo par načina kako ga možeš oboriti s nogu

Valentinovo je iza ugla, a evo par načina kako ga možeš oboriti s nogu© www.profimedia.hr

Želiš li vikati pred svima da ga voliš ili pak u četiri oka pokazati svoju ljubav, evo par ideja kako ga iznenaditi

Približava se najromantičniji dan u godini - Valentinovo je iza ugla. Iako ljubav trebaš cijeniti svaki dan, Valentinovo je posebna prilika da učiniš nešto posebno za čovjeka koji je donio ljubav i sreću u tvoj život. Ne moraš čekati Valentinovo da počneš planirati kako ga iznenaditi - zaslužio je on sigurno i malo planiranja unaprijed :). Evo par romantičnih ideja:
 
Pošalji mu personaliziranu čestitku za Valentinovo

Personalizirana čestitka je slatki način pokazivanja koliko ga voliš. Nađi neke zajedničke fotke, trake u boji, markere, flomastere, šljokice...i probaj sama napraviti čestitku. Bez brige, ne mora biti malo umjetničko djelo, važno je da je od srce. Napravi čestitku koja govori zašto ga voliš - sigurno neće biti razočaran.
 
1/7
 
Komentari
+2
 
vmarina
  • 1.2.2019 7:43:35
  • Bodova: 45259
  • Prijavi
Zanimljivo.
bubica-
  • 31.1.2019 17:41:09
  • Bodova: 10501
  • Prijavi
Lijepi savjeti.