Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Ususret Valentinovu: ovo su naši najdraži ljubavni citati

Ususret Valentinovu: ovo su naši najdraži ljubavni citati

Pročitajte neke od najpoznatijih i najljepših ljubavnih citata svih vremena iz filmova, knjiga, poznatih osoba…

Ljubav... ljubav... predivna ljubav! Taj veličanstven i nezamjenjiv osjećaj. Kada ju jednom upoznaš više ju nikada ne želiš izgubiti. No, ako se i to dogodi, ljudima je u prirodi da ponovno vole i ponovno predaju svoje krhko srce ovoj snažnoj emociji. To će biti drugačija ljubav od te prve lude ljubavi, no bit će ljubav i to je na kraju najvažnije od svega…

O  ljubavi već tisućama godina pišu pjesnici i pisci, o njoj se slikaju slike i govori u filmovima, a i o njoj govore i stvarni ljudi, koji su još uvijek među živima i oni koji su nas napustili… No, iza svih njih ostale su ljubavne mudrosti, koje neće nikada biti zaboravljene.
 
Naš najdraži ljubavni citati

„Neće biti lako. Bit će jako teško. Morat ćemo raditi na nama svaki dan. Ali ja to želim, jer želim tebe. Želim te cijelu, zauvijek, ti i ja, svaki dan…“ – Ryan Gosling, „The Notebook“

„Ne, mislim da te neću poljubiti, iako tebi trebaju poljupci. Očajno. To je ono što nije u redu s tobom. Treba te ljubiti i to često, netko tko zna kako.“ – „Gone with the Wind“, Clark Gable.

„Dolazim ovdje bez ikakvih očekivanja, samo izjaviti, sada kada imam slobodu da to učinim, da moje srce je i uvijek će biti tvoje.“ – „Razum i osjećaji“, Jane Austen (Edward Ferrars)

„Bilo je milijun malih stvari koje su, kada su se dodale jedna na drugu, značile da smo stvoreni da budemo zajedno… i tada sam znao“ - Tom Hanks, „Sleepless In Seattle“
 
1/7
 
Komentari
+2