U vezi na daljinu si? Evo kako začiniti stvari

U vezi na daljinu si? Evo kako začiniti stvari© www.profimedia.hr

Veza na daljinu je teška, ali ne i neizvediva

"Veza na daljinu je laž koju tinejdžeri kažu jedni drugima kako bi vodili ljubav ljeto prije fakulteta", rekao je lik  Teda Mosbyja u jednoj od najromantičnijih serija ikad "Kako sam upoznao vašu majku". No, čak je i Ted u početku vjerovao u to da veza na daljinu može uspjeti ako to dovoljno želiš. To se u njegovom slučaju nije ostvarilo, no tko kaže da u tvom ne može? Znamo da te udaljenost od tvog dragog čini usamljenom i sumnjičavom, no ne smiješ se prepustiti takvim mislima. 
 

via Giphy

U 21. stoljeću daljina ne donosi toliko puno prepreka kao prije. Ne moraš čekati pismo svog dragog, nego se sada možete čuti besplatnim porukama, pozivima i videopozivima. Naravno ništa od ovog ne može zamijeniti pravu toplinu tvog dragog, zagrljaj i dodir pun ljubavi, kao ni samu umirujuću činjenicu da je tvoja sigurna luka pokraj tebe. Iako postoji puno inovativnih načina na koje možete ostati u kontaktu, čak i oni mogu prijeći u dosadnu rutinu.
 

Kako bi osvježila svoju vezu na daljinu donosimo ti neke od uzbudljivih stvari koje morate probati.
 
1. Počnite gledati novu seriju zajedno

 
via Giphy

Samo zato što niste na istom mjestu, ne znači da ne možete uživati u istim stvarima. Počnite zajedno gledati seriju koja vas zanima, te svaki dan odvojite sat vremena da skupa pogledate epizodu. Porukama možete javljati jedno drugome reakcije na određene scene.


1/8
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
dynastyanii
  • 15.9.2019 18:34:35
  • Bodova: 2214
  • Prijavi
Bila sam u vezi na daljinu i napravili smo sve osim zadnjeg.. kad sam ga htjela "tajno" posjetiti, nije završilo dobro nego velikom svađom u kojoj sam ispala luđakinja koja misli da tako nešto poput susreta ne može proći spontano nego se moramo dogovarati. Prekinuli smo nedugo zatim. Ima par dobrih stranica za zajedničko gledanje serija i to smo koristili često.
milicica
  • 12.9.2019 13:20:03
  • Bodova: 1806
  • Prijavi
Tajna poseta je bas bezveze. To ako si ljubomorna ili imas osnovane sumlje da trebas nesto saznati ili uloviti.Treba se potruditi da se veza na daljinu pretvori u vezu na blizinu. Uredu je ako zbog posla ili faksa(nekog poslovnog usavrsavanja) vec postojeca veza mora privremeno postati veza na daljinu. Ali u ostalim slucajevima treba teziti priblizavanju a ne odrzavanju daljine.