U pet jednostavnih koraka do sretne veze? Evo kako

U pet jednostavnih koraka do sretne veze? Evo kako© Unsplash

Kako bi veza bila sretna, potrebno je puno vremena i truda. No srećom, postoje neke jednostavne koje možemo učiniti - a upravo one čine veliku razliku

Svatko tko je u vezi ili braku želi svoju zajednicu održati sretnom, a naučiti kako održati zdrav odnos ili vezu može biti zabavan proces koji će nas zbližiti s partnerom. Ipak, često nismo sigurne što nam je činiti kako bi to toga došlo.
 
Tada se zapitamo što trebamo učiniti kako bismo vezu održale sretnom i zdravom - jesu li važni pokloni, svijeće, zagrljaji, odmor ili nešto sasvim drugo? Postoji toliko mnogo mogućnosti i sve se čine toliko kompliciranima, ali jedno je jasno -  potrebno je puno vremena i truda. No srećom, postoje neke jednostavne, svakodnevne stvari koje možemo učiniti - a upravo te male stvari čine veliku razliku u tome hoće li naša veza biti sretna ili ne.

Saznale smo koje su to tajne svake sretne veze, odnosno pet jednostavnih koraka uz pomoć kojih ćete ti i tvoj partner imati zdrav i sretan odnos svaki dan.

 
Kontakt oči u oči je važan

Kada ujutro ideš na posao i sretneš kolege, pogledaš ih u oči i poželiš im dobro jutro. Isto tako, kada naručuješ kavu, pogledaš konobara u oči i zahvališ mu na usluzi? Dakle, ako prirodno koristiš kontakt očima kao izvor povezanosti s nekim u svom životu, zašto ga onda ne bi koristila i u svojoj vezi? Mnogi su parovi naizgled povezani, ali se nikada ne gledaju u oči, već se fokusiraju na nešto sasvim drugo - gledaju televiziju dok im partner zaželi laku noć, ili ujutro u žurbi odu na posao, bez da svog partnera pogledaju u oči i pozdrave ga.


via GIPHY

Nemoguće je ostati povezan s nekim ako ga ne pogledaš u oči. Ljudskim bićima potreban je kontakt oči u oči, a ako ga nemaju, ne samo da mogu spriječiti da se veza dogodi, već mogu i uništiti onu vezu u kojoj trenutno jesu. Dakle, kada večeras uđeš u kuću, pogledaj svog partnera u oči i pozdravi ga. Poveži se s njim na način koji će mu dati do znanja da ti je stalo.
1/5
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2