U novoj godini postanite prava majstorica za poljupce

U novoj godini postanite prava majstorica za poljupce

Postoje obični poljupci... i poljupci koji se pamte

Znam što mislite... Poljubac? Jako važna stvar. Svatko to može. Velika većina nas navježbala se i naljubila različitih ljudi u životu. Možda ste i jako dobri u tome...ali možda niste svjesni da prilagođavanje poljupca određenoj situaciji može vaše umijeće ljubljenja podići na još višu razinu. Zato ćemo vam otkriti malene trikove koji će očarati vašeg partnera od trenutka kad se sretnete pa do „Vidimo se“ i svake sekunde u međuvremenu.

Ovo su 4 poljupca koja morate savladati...
 
Vrući pozdrav

Brza „Bok, dragi“ pusa nije baš najbolji način da se povežete s voljenim, bilo da vam fali od doručka koji ste proveli zajedno ili od prošle subote kada ste zajedno izašli. Započnite odmah s poljupcem koji će ga natjerati da pomisli „O, stvarno ti je drago što me vidiš“. Pozdravite ga s entuzijazmom i odmah će se osjetiti željeno i cijenjeno. Poljubac nabijen elektircitetom je najbolji način da mu prenesete svoje uzbuđenje što ga vidite i nagovijestite zabavu koja slijedi. Osim toga kad vam uzvrati poljubac s jednakom mjerom požude, i vi ćete se osjetiti voljeno i željeno.

Vrući pozdrav počinje prije nego što vam se usne sretnu. Zamislite scenu: vidite svog dečka/supruga. Možda je krenuo prema vama u kafiću, možda stoji na ulazu i čeka vas. Uhvatite njegov pogled i zadržite ga, nasmješite se i krenite prema njemu. Kad mu se približite zavodnički ga pozdravite, recite nešto u stilu: „Bok, dragi“ ili mu dajte kompliment „Zdravo, najzgodniji komadu u ovoj prostoriji“. I tad svoje tijelo stisnite uz njegovo. Ovo je ključno za stvaranje intimnosti. Niti slučajno nemojte napraviti A-okvir pozu (usne spojene, kukovi razdvojeni).

Tijela moraju biti povezana. I sad je vrijeme da napućite usne. Stavite mu ruke oko vrata i nježno privucite njegovo lice svojem. Kad vam se usne sretnu zadržite poljubac i do deset sekundi. Poljubac nek bude bez jezika – za to će biti dovoljno vremena na kraju večeri. Ostavite ga malo u iščekivanju...
1/4
 
Komentari
+2
 
trnorojzica
  • 2.1.2018 21:15:07
  • Bodova: 573
  • Prijavi
Jasam se napila i ljubila na novoj godini
milicica
  • 2.1.2018 21:07:32
  • Bodova: 1824
  • Prijavi
Eh poljubac mi je uvek bio NESTO... To mi je posebna slast i posebno uzivanje. Volim da ljubim, volim da me ljubi, volim da se ljubimo...Ponekad mi je dovoljno nekoliko minuta strastvenog ljubljenja da napunim baterije...Ponekad mi je dobar poljubac dovoljna predigra...
malikekoserk1
  • 2.1.2018 14:43:05
  • Bodova: 23859
  • Prijavi
Genijalan opis raznih situacija , to mora da je veliki expert u ljubljenu, čak je i malo šaljivo radi raznih detalja, svaka čast autoru.