Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Tri pravila koja kao gošća moraš poštovati na vjenčanju

Tri pravila koja kao gošća moraš poštovati na vjenčanju

Sva pažnja treba biti usmjerena na mladence

S pojavom cvjetnih zidova, ružičastih vjenčanica i hashtagova "vjenčanje", milenijalci su obred vjenčanja pretvorili u potpuno personalizirane događaje u kojima je gotovo sve dopušteno. 

Kroz evoluciju vjenčanja mlade generacije pokušavaju izbjeći što više tradicionalnih elemenata kao što su vjenčanja u crkvama ili bacanje buketa. Prema The Knotu, na modernim vjenčanjima buket baca manje od pola mladenki. 
 
Uloga gostiju se također promijenila, te je fokus na pružanju što boljeg iskustva kroz svaki aspekt vjenčanja. No, neka temeljna pravila za goste su još uvijek ostala ista. Prema stručnjakinji Diani Gottsman, još uvijek postoje tradicije koje gosti moraju strogo poštovati bez obzira na vrstu vjenčanja. Donosimo ti pravila koja kao gošća nikada ne smiješ prekršiti.
 
1. Nemoj nositi bijelu boju

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Zaista možeš pronaći puno lijepih haljina u različitim bojama, zašto krasti pozornost i rastužiti mladenku na jedan od najbitnijih dana u njezinom životu?
1/3
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 27.8.2019 14:35:07
  • Bodova: 21697
  • Prijavi
Baš idem uskoro na svadbu , pa dobro dođe svaki savijet. Naravno to je mladenkin dan pa neka bude najljepša, tako mora biti.