Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Traže se tematska vjenčanja

Traže se tematska vjenčanja

Modna revija vjenčanica vrhunac 10. Wedding Expo-a

Prošlog vikenda održan je 10. jubilarni Wedding Expo u Westgateu na kojemu se predstavilo više od 120 izlagača iz industrije vjenčanja. Nekoliko desetaka tisuća posjetitelja i potencijalnih mladenaca imalo je priliku provjeriti široku ponudu organizacije svadbenih svečanosti. Najnoviji trendovi su tematska vjenčanja u stilu prošlih razdoblja, omiljenih filmova ili klasičnih priča. Tu su još i najam privatnih imanja, animatora za uzvanike te paket vjenčanja s medenim mjesecom na našoj obali ili u inozemstvu.


Na glavnoj pozornici održana je u nedjelju i modna revija vjenčanica koje su nosile poznate manekenke - svjetski Top model Lara Spajić, Maja Lena Lopatny, Madlena Čurić, sestre Maretić i dr. Voditelj događaja je bio Davor Garić, a u revijalnom dijelu publiku je zabavljao Jacques Houdek. Posjetitelji su imali priliku vidjeti najnovije trendove u svijetu vjenčanica i svečanih haljina. Među brojnim brendovima nove kolekcije vjenčanica predstavile su modne kuće Ana Milani, Demetrios i Cosmobella.


Prema viđenome, nose se romantično otvorena ramena, ovratnici, nježne boje i vječna čipka koja je ove sezone u smirenijem tonu. U sajamskim pogodnostima mladenci će uživati u predstojećoj sezoni vjenčanja, a neki novi u idućem Wedding Expo-u koji je predviđen već za listopad ove godine.

 
Komentari
+2