Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Tajne sretnih ljubavnih veza - novo predavanje Brune Šimleše

Tajne sretnih ljubavnih veza - novo predavanje Brune Šimleše

Novo predavanje najpoznatijeg hrvatskog stručnjaka za ljubav!

LJUBAVOLOGIJA BY BRUNO ŠIMLEŠA
Powered by dm
vam predstavlja novo predavanje
pod nazivom TAJNE SRETNIH LJUBAVNIH VEZA
u utorak 17. 4. 2018. 19–21 h .

Otkrijte pravila i alate za kreiranje zdravog i sretnog ljubavnog odnosa!

Na predavanju “Ljubavni odnosi od A do Ž” otkrijte kako odabrati partnera, kako se bolje razumjeti s partnerom te isplati li se biti iskren. Saznajte odgovore na pitanja zašto se događa preljub i može li se preboljeti, a i kako sačuvati strast. Bruno će nakon predavanja odgovarati na vaša pitanja pa možete doći pripremljeni.

Postoje brojni oblici ljubavi, a pomaganje onima kojima je pomoć najpotrebnija jedan je od najljepših. Zato je ovaj ciklus predavanja posvećen udruzi SVE za NJU. Sva zarada od sponzora, ulaznica i prodaje knjiga namijenjena je udruzi koja oboljelima od raka i članovima njihovih obitelji pruža besplatnu psihološku pomoć.

Ova humanitarno-ljubavna priča povezala je Brunu Šimlešu i dm. Naime, dm već dugi niz godina surađuje i podržava rad udruge SVE za NJU, a upravo je dm jedan od inicijatora projekta osnivanja njihovog Centra za psihološku pomoć ženama oboljelim od raka.

Ulaznice: 50 kuna
Prodajna mjesta: U knjižarama “Hoću knjigu” (Megastore, Arena centar, City Center one, Bogovićeva 5), u klupskom centru Svijeta knjige na Kaptolu 4 te na linku http://mozaik-knjiga.hr/proizvod/ulaznice-bruno-simlesa-17-4-2018-ljubavni-odnosi-od-a-do-z/
I naravno - u Kinu Europa na dan predavanja!
 
Komentari
+2
 
russiangirl
  • 11.4.2018 9:08:24
  • Bodova: 20177
  • Prijavi
Ovaj tip mi neopivo ide na živce. Odjednom pametovanja na sve strane...
oprezna
  • 10.4.2018 18:40:37
  • Bodova: 138500
  • Prijavi
jel sam ja to negdje pročitala da je njegov brak u krizi ili nešto slično?
eudaimonia
  • 10.4.2018 17:55:57
  • Bodova: 927
  • Prijavi
Šarmantan i drag na početku... Sad mu je slava lupila u glavu. Kad je počeo pljuvati po Bačićki, Rozgi i praviti se pametan, ne pratim ga više.