Svadbene svečanosti sa stilom

Svadbene svečanosti sa stilom

Isplanirajte Svadbenu svečanost sa stilom nekoliko mjeseci unaprijed

Svadbena svečanost je proslava Vašeg vjenčanja – najvažnijeg dana u Vašem životu.
Odabirom mjesta i kreiranjem proslave Vi govorite o sebi, o svojoj prošlosti, odnosu prema roditeljima, obitelji, prijateljima i društvu.

Svadbenom svečanosti najavljujete svoju budućnost, predstavljate svoju ljubav, svoje kumove i prijatelje te određujete svoj put i svoje životno okruženje. Brižnim odabirom detalja govorite o svojoj osobnosti jer Vi ste osoba sa stilom. Predstavljamo mjesto za svadbene svečanosti sa stilom – Hotel Phoenix. Ovaj atraktivan hotel, dizajniran u Elegance stilu, smjestio se u Sesvetama i mladence daruje kvalitetnom uslugom, pogodnostima u opremanju njihovog zajedničkog doma i gratis tretmanima u renomiranom Wellness centru Phoenix u sklopu hotela. Hotel Phoenix učinit će sve kako bi Vaša svadbena svečanost pridonijela vašem zadovoljstvu, sreći i uspjehu u zajedničkom životu.

Svadbene svečanosti sa stilom smjestile su se u 2 atraktivna restorana – restoranu Maestro kapaciteta do 230 osoba i restoranu Latino kapaciteta do 330 osoba.
Nakon što ste rezervirali, uplatili polog, trebali biste dogovoriti sastanak s Voditeljem sale i Voditeljem hrane i pića.
Voditelj će Vam ponuditi sve opcije svadbenog menija, a na Vama je da se opredijelite za onaj koji će Vam najviše odgovarati. Ukoliko ste zamislili vlastito vjenčanje kao spoj tradicionalnih i modernih običaja predlažemo Rustic menu.
Najčešći izbor mladenaca hotela Phoenix je Elegance menu gdje su stil i elegancija na prvom mjestu, ali i Romantic menu koji je savršen izbor za istinske romantike.
Exclusiv menu, rezerviran za glamurozno luksuzno vjenčanje iz snova, sada je dostupan svim našim mladencima ukoliko ugovore svadbenu svečanost u predsezoni ili, primjerice, u petak kada imaju odobren dodatni popust.

Nakon izbora menija mladenci sami biraju dekoraciju za svadbu – stolnjake, salvete, presvlake na stolicama, svijeće... Hotel Phoenix za svaki svadbeni menu predlaže i pripadajuću boju dekoracije – bijelu, bordo, žuto-zlatnu, boju breskve, plavu, zelenu te njihove kombinacije... Kako i sami kažu, svi zaposlenici ovog hotela na usluzi su mladencima prilikom dogovora oko svih 'sitnica koje vjenčanje znače'. Dogovorite detalje oko cvijeća, svadbene torte, pića, sitnih svadbenih kolačića, te ostalih bitnih detalja. Preporučujemo da se raspitate i za dodatne usluge, popuste i bonuse koje ostvarujete kod rezervacije svadbene svečanosti.

Omiljeni pokloni hotela Phoenix su: gratis korištenje fitnessa i saune u Wellness centru Phoenix za mladence do dana svadbene svečanosti, gratis svatovska večera za 4 osobe prije svadbene svečanosti, gratis apartman za vrijeme svadbene svečanosti, popusti na smještaj uzvanika, dekoriranje čitavog prostora za vrijeme svadbene svečanosti uključujući presvlake na stolicama, ambijentalna rasvjeta na ulazu (baklje ili svijeće), crveni tepih za uzvanike, popusti prilikom opremanja zajedničkog doma u PhoenixLifestyle galerijama namještaja (www.PhoenixLifestyle.com.hr ) ...

Od velikog izbora dodatnih svadbenih usluga hotela Phoenix najpoznatije su Djevojačke večeri u Wellness centru Phoenix. Povedite svoje prijateljice na tretmane ljepote, zdravlja i opuštanja.

Naravno, kada napravite raspored večeri, slobodno ga uručite Voditelju kako bi i on bio upućen u razvoj događanja te Vam pomogao oko cijele organizacije svečanosti.

Sigurno ćete biti u nedoumici oko biranja vina za svadbenu svečanost. Nudimo nekoliko dobrih savjeta  kako bi Vam izbor vina bio jednostavniji.
Predlažemo vrhunsko vino Graševinu koje je pitko, harmonično i puno okusa koji će sigurno zagrijati i razigrati Vaša osjetila.
Na kraju večeri po običaju dolaze slastice, kolači i svadbena torta. Uz njih preporučamo, kao iznenađenje mladenaca, poluslatka i slatka vina iz kategorije predikatnih vina kasnih berbi, izbornih berbi sve do ledenog vina. Ta vina trebaju biti najraskošnijeg bogatstva, snažnih mirisa i okusa, te slatka i slasna. Iznenadite svoje goste!
Nešto kasnije bilo bi dobro poslužiti arhivsko vino iz godine rođenja mladenaca, koje kumovi mogu posebno najaviti, a možda i naručiti kao svoj dar.
Zaboravite na sve, prepustite se doživljaju, užitku te najljepšim osjećajima koji će Vas    pratiti cijelu večer.

Želimo Vam što romantičniji provod te najljepše želje...........

Hotel Phoenix – Hotel u kojem se dobro osjećam
Sesvetska cesta 29, Zagreb – Sesvete
Tel/fax: 01/2006-333

hotelphoenix@hotelphoenix.com.hr
www.hotelphoenix.com.hr
www.vjencanja-zagreb.com.hr
www.phoenixlifestyle.com.hr

 
Komentari
+2
 
ljubicasta5217
  • 13.5.2009 12:52:38
  • Bodova: 589
  • Prijavi
super usluge,nisam cula da neki hotel daje sve te mogucnosti besplatno,sretno onima koji planiraju vjencanje,mislim da ce im dobro doci ove informacije...