Stvari koje radimo, a živciraju muškarce

Stvari koje radimo, a živciraju muškarce

Bez obzira na to koliko muškarci vole žene, koliko god im se činile savršene, postoje određene stvari koje radimo, a jako ih živciraju. Zato smo ih pitali čime ih žene najviše izluđuju i dobili zanimljive odgovore. 

Prave se čedne

Mnoge se žene prikazuju u svjetlu “svetice” i ne žele priznati da su i one švrljale ili imale više od 5 veza. Svaka čast onima koje su stvarno dobre i nevine, ali ostale se ne bi trebale sramiti svoje prošlosti. Slobodno se zabavljaju i eksperimentiraju i trebale bi naći dečka koji će to cijeniti.

Kritiziraju druge žene


Zašto je ženama tako teško dati kompliment drugoj ženi? Radije pod mikroskopom promatraju druge žene od glave do pete, od težine do frizure i kritiziraju. Samo žena može primjetiti kako ona druga nema cipele i torbu u istom stilu i na taj račun davati kritike. Naravno postoje i žene koje primjete kad se neka žena lijepo uredila i izgleda dobro (a mi se potajno nadamo da ćete je pozvati na ménage a trois), ali često ne žele odvraćati pažnju svom partneru na konkurenciju. Ipak, morate znati da muškarci primjete svaku zgodnu ženu, rekle vi to nama ili ne.

Ljubomora


Često sam partnerov spomen drugog ženskog imena može u ženi izazvati ljutnju koju će još tinjati tjednima, a u nekim slučajevima i duže. Žene rado preispituju stvari, a pogotovo partnerovu vjernost i zato čim se spomene neka druga žena u njima počne ključati. Ako imate razloga za sumnju u partnerovu vjernost, ova je ljutnja opravdana, ali u drugim slučajevima izbjegavajte situacije da zbog vaše nesigurnosti partner ispašta.

O čemu razmišljaš?

“O čemu razmišljaš?” tipično je pitanje koje žene postavljaju muškarcima kako bi preispitale njihove prave osjećaje. Na to nastavlja se niz teorijskih pitanja, kako bi provjerile da li je njihov partner stvarno njihova srodna duša. Grozno je vidjeti muškarca kako se silom trudi pronaći pravi odgovor na takva pitanja, a žena stoji kraj njega sa prekriženim rukama i sa sumnjom ga promatra. Tako stjeran u kut može samo sa strahom reći odgovor i nadati se da nije pogrešan.

Potreba za pažnjom


Neke žene imaju potrebu da ih njihov muškarac grli, mazi, pazi i govori im kako su one najbolje što mu se desilo u životu. Na taj način traže od partnera da im bude emocionalna, moralna i mentalna podrška. Najčešće ovakvu podršku traže one žene koje se inače pokazuju kao neovisne i samostalne. Čim nađu ljubav svog života, sva ta neovisnost nestaje i postaju izuzetno nesigurne. Nekim muškarcima odgovara ova zaštitnička uloga, no većina nas ipak voli samostalne žene.

Nepotrebno pričanje

Ne smijemo vas ni pitati kako vam je prošao dan jer se moramo pripremiti na barem pola sata priče o tome. Mnoge žene vole pričati i ako ih se na to potakne, ne prestaju. Nije da nas ne zanima što imate za reći, ali morate li ispričati baš svaki detalj? 

Pretjerana emotivnost

Mnoge žene svaka sitnica može rasplakati: tužan ili romatičan film, loša frizura ili slomljeni nokat i onda još očekuju od nas da ih oraspoložimo. A ako nešto ne znamo, onda je kako se ponašati u takvoj situaciji. Osim “Bit će bolje”, nemamo pojma što dalje napraviti. Ako se radi o opravdanom razlogu, još ćemo se truditi, ali za nokat stvarno ne znamo što reći.

Zadiranje u naš prostor


Žene imaju potrebu paziti i odgajati nas, te prisvajati naše stvari. One znaju koja frizura nam najbolje stoji, kakve cipele trebamo obući ili nam prekopaju ormar da pronađu košulju koju ćemo obući. Kako bi bilo da mi vama izabiremo što ćete danas odjenuti ili vam prekopamo ormar da nađemo nešto? 

Kupovina


Što se tiče kupovine, sati i sati ženama nisu dovoljni da kupe nešto. Možete potrošiti sat vremena u dućanu sa cipelama, bez da pomislite na hranu, vodu ili nešto drugo. Najgore u svemu je da nas vučete sa sobom. I onda moramo ići od dućana do dućana i šetkarati se po ženskom dućanu, dok vi provodite sate isprobavajući razne komade odjeće i cipele.

Koristite seks kao oružje

U borbi spolova, bitno je tko vodi glavnu riječ u vezi. Žene kako bi pokazale svoju premoć često koriste našu najslabiju točku: seks. Priznajemo imate dobru taktiku, ali morate li je baš koristiti na nama? 

Za kraj

Ne možemo živjeti sa vama, ali ne možemo ni bez vas. Nitko nije savršen, ni muškarci, ni žene. Bitno je da prihvatimo svog partnera sa svim njegovim prednostima i nedostacima. A na navike koje nas živciraju, već ćemo se s vremenom prilagoditi. 

 
Komentari
+2
 
astoria
 • 19.4.2016 9:14:58
 • Bodova: 25884
 • Prijavi
A koje su to stvari koje muskarci ne rade da bi nas postedjeli?  Sjetih se ove price....   Muž se vratio sa posla i pronašao je svoje troje djece u kućnom dvorištu, koji su jos uvijek bili u pidžamama! Oni su se igrali u blatu sa praznim kutijama od hrane i svuda je bilo razbacano smeće. Vrata od automobila bila su otvorena, kao i vrata od kuće. Psa nigdje nije bilo.  U hodniku je bilo još više haosa.. Svjetlo je bilo isključeno i pored zida su ležala zgužvana ćebad.. U dnevnoj sobi je radio televizor punim kapacitetom, a soba je bila puna igračaka i razbacane odjeće. U kuhinji je pronašao sudoperu napunjenu prljavim posuđem. Ostaci doručka su bili razbacane po stolu, a vrata frižidera su širom otvorena. Hrana za pse je bila razbacana po podu, a gomilica pijeska stajala ispreda vrata. Muž je pozurio uz stepenice, gazeći preko igračaka i još gomile odjeće, u potrazi za svojom ženom.. Bio je uplašen, da se nije nešto dogodilo sa njom.. Spazio je vodu na podu, koja je curila ispod vrata kupatila. Zavirio u kupatilo i bio je zaprepašćen neredom: gomila vlažnih peškira, sapun, pjena i opet puno igračaka razbacanih po mokrom podu. Nekoliko metara toalet papira prekrivali su WC šolju, a pasta za zube bila je razmazana po vratima i ogledalu.. Premro je od straha i brzim korakom je požurio u spavaću sobu… Otvorio je vrata sobe i ugledao je svoju ženu, koja je sklupčana, ležala je u krevetu.. Bila u pidžami i čitala je knjigu.. Pogledala je muža i blago se nasmešila.. Pitala ga je, kako mu je prošao dan. Muž je bio preplašen i zbunjen.. Upita on ženu: ‘ “ Šta se ovdje dogodilo??“ Ona se ponovo nasmijala i odgovorila: – “ Svaki dan, kada dođes sa posla, pitaš me ŠTA JA TO RADIM po cio dan u kući. Jel tako?“ – „Tako je..“ – “ E pa, danas nisam ništa radila!“ – odgovori žena i nastavi da čita svoju knjigu..
elaeje
 • 17.4.2016 11:24:37
 • Bodova: 28724
 • Prijavi
Hahaha muškarac je perfektno biće,jasno nakon nas žena. ;) Volim ja vidjeti drugu ženu koja drži do sebe a možda nešto čak ima što mi se svidi pa ču isprobati o.k ne baš nužno pod svaku cjenu.Jesam ja ta koja voli da zna što je što,gdje je tko neki red mora postojati zar ne?Iako je red da bi se i prekrsio.Ne sramim se sebe,mislim zašto bih moj život moj odabir ali ne radim zlo drugim ljudima a tu se neki i neke pogube.Ignore ja to.Shoping hahaha problem nikakav idem i otiđe čak kupiti cjelu spizu(nije papučar nisam kraljica samo stvar razumjevanja)dok oko garderobe i tih detalja nema se problem.E ali ljubomora puknuti nokat i te sheme nisu dio mene,isto kao ni to preispitivanje jer nisam ljubomorna žena,moje je da sačuvam svog muškarca i da se sam prepoznao u toj vrijednosti.
belajka
 • 9.9.2015 22:57:00
 • Bodova: 425
 • Prijavi
sve sam to prestala raditi kada smo počeli živjeti zajedno. ljuborna nikad nisam bila nešto previše, kako izgledam, jel svaka dlaka na svom mjestu, svaki nokat di treba biti... zaboli me lijevo uho, jedino kada me pukne pms hoću pažnju, ali preživimo tih par dana. ali, u šoping idemo svatko posebno, tj ja se trudim imati hrpu obaveza kada on kaže da mu nešto treba. moj šoping je gotov kroz pola sata; uđem, vidim, ako šta zapne za oko probam, ako ne, druga trgovina. a on.... oko dvije iste trenerke, samo za nijansu drugačija boja, provede pola sata! ne mogu ja to, živce čuvam za djecu, ne za njegove trenerke.
nessy25
 • 28.8.2015 22:57:11
 • Bodova: 1900
 • Prijavi
Onda ja nisam zena po ovome...jedino sto mogu sebi pripisati ovu potrebu za paznjom
orhidea76
 • 28.8.2015 22:30:34
 • Bodova: 1377
 • Prijavi
Sitnice......heheeehe......Mislim da muski rade i vise stvari koje nas zivciraju.....
ketyica22
 • 10.12.2014 15:10:50
 • Bodova: 10735
 • Prijavi
Glupostttttttt
lovepotion
 • 13.1.2014 18:42:51
 • Bodova: 54638
 • Prijavi
[QUOTE=ivas] Koristite seks kao oružje U borbi spolova, bitno je tko vodi glavnu riječ u vezi. Žene kako bi pokazale svoju premoć često koriste našu najslabiju točku: seks. Priznajemo imate dobru taktiku, ali morate li je baš koristiti na nama?  a na kome...kućnim ljubimcima??? [/QUOTE]
ivas
 • 13.1.2014 18:38:05
 • Bodova: 53971
 • Prijavi
 Koristite seks kao oružje U borbi spolova, bitno je tko vodi glavnu riječ u vezi. Žene kako bi pokazale svoju premoć često koriste našu najslabiju točku: seks. Priznajemo imate dobru taktiku, ali morate li je baš koristiti na nama?  a na kome...kućnim ljubimcima???
dharmica
 • 3.9.2013 18:07:14
 • Bodova: 338
 • Prijavi
ovo za 'o čemu razmišljaš', nisam znala da to ostavlja takav dojam
zmajica7
 • 30.4.2013 23:55:39
 • Bodova: 1566
 • Prijavi
eh, ja sam među onima koje traže maženje, grljenje, ..... a piše da su to najčešće samomostalne i neovisne žene. Iznenađena sam, nisam se baš tako smatrala....