Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Romantika u doba korone: Ovi parovi su potpuni pobjednici i inspiracija za nas

Romantika u doba korone: Ovi parovi su potpuni pobjednici i inspiracija za nas© twitter

Oni ne dozvoljavaju virusu da im stane na put i uništi romantiku

Karantenu kod kuće provodimo na najrazličitije načine - netko uživa u filmovima i serijama, netko uči nove vještine. Ipak, nekim parovima ova karantena posebno teško pada - više nema restorana u koji možete izaći na večeru, a i kina diljem svijeta još su uvijek zatvorena. Ideja za zabavne spojeve sve je manje i teško je uopće smisliti toliko romantičnih stvari koje biste ti i tvoj partner mogli raditi. 

 
U vremenu pandemije korona virusa mnoge veze dolaze na kušnju, ali većina parova ipak ne dozvoljava virusu da stane između njih - oni iz dana u dan razmišljaju o novim i kreativnim načinima kako održati romansu na životu

Od kina na otvorenom i večere u kamperu pa sve do natjecanja u kuhanju, pogledaj što su sve smislili ovi parovi.


 
1. Kućno kino

 
Komičarka Allison Reese iz Chicaga otkrila je kako ju je supruga iznenadila s kućnim kinom - na papiru je napisala sve filmove koje mogu gledati, zajedno s vremenom prikazivanja. Fotografije na Twitteru skupile su tisuće lajkova, a jedna od njih prikazuje i štand s ponudom vrlo skupih grickalica i pića koje dolaze ravno iz njihove kuhinje. 

"Moja me supruga odvela na spoj u kino. Bilo je slatko i vrlo skupo", napisala je Allison na Twitteru.
1/6
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2