Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Prekinuli ste, no on te želi natrag. Zvijezde znaju kako te može ponovno osvojiti

Prekinuli ste, no on te želi natrag. Zvijezde znaju kako te može ponovno osvojiti© Pexels

Onaj tko kaže da ne može oprostiti vjerojatni nikada nije zapravo volio. Svi smo mi od krvi i mesa i kada je ljubav u pitanju, principi često gube bitku

Prekidi su uvijek teški, osobito ako su se partneri iskreno voljeli. Ponekad za vezu nije dovoljna samo ljubav pa ona puca. Tada je i jednoj i drugoj strani izuzetno teško. Nekada vezi presudi ishitrena odluka ili potez jednog od partnera. Kako god bilo, često se događa da netko želi natrag.
 
E sad, na to hoće li ga druga strana primiti ujteče puno faktora - od toga kakvu je, pokajnik, grešku napravio i od koga traži oprost i koliko tu ima ljubavi. No, nećeš bit iznenađena kada čuješ da i ovdje prste imaju zvijezde pa su tako Jarčice "tvrd orah", odnosno najteže od svih horskopskih znakova opraštaju i vraćaju se bivšima, no ipak mogu pokleknuti pred valjanim racionalnim razlogom "za".  S druge strane, Račice se odmah vraćaju, ali vole neko vrijeme pred pokajnikom glumiti divu, dok će te Ribe iznenaditi... Pročitaj u nastavku. 


(FOTO: Pexels)


 
Ovan

Ako si horoskopska Ovnica i tvoj bivši te želi natrag, a ti i dalje osjećaš ljubav prema njemu, neće mu biti teško vratiti te, no jedan uvijet mora ispuniti, a taj je da ti da prostora. Ako mu kažeš da ti treba vremena da razmisliš, trebao bi te shvatiti ozbiljno i biti strpljiv. Ne postupi li tako, izgubit će te zauvijek.

via GIPHY

 
1/12
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
tikica-
  • 21.6.2020 21:56:31
  • Bodova: 44190
  • Prijavi
Opet nije pogođeno.