Prekinuli ste? 5 savjeta za što brži oporavak

Prekinuli ste? 5 savjeta za što brži oporavak

Olakšajte si bolan prekid uz nekoliko mudrih savjeta

Prekid ljubavne veze nešto je što će gotovo svi proći u toku života barem jednom (a mnogi i više puta). Puno vrsta ljubavi postoji. Neke su toliko intenzivne da često prkose logici i razumu, zatim su tu ljubavi koje su smirene i naizgled postojane. Turbulentne ljubavi, više prijateljske nego li erotske ljubavi, toksične ljubavi, bajkovite ljubavi koje nas promijene za cijeli život, nesavršene ljubavi... Kakve god bile i bilo da ste bili zajedno nekoliko mjeseci ili se radi o višegodišnjoj vezi, prekidi bole. I ponekad ih je zbilja teško preboljeti.

Čak i kada veza završi sporazumno i prijateljski, nikome nije svejedno - jer to je kraj nečega što ste zajedno gradili. A kada je prekid iznenadan, osjećaj tuge i odbačenosti ne može se zanemariti niti jednostavno potisnuti.

Kako bismo vam olakšali težak i bolan prekid donosimo vam nekoliko savjeta koji će pomoći ubrzati oporavak nakon prekida veze.
 
Nemojte razgovarati s njim

Kod prekida je važno da ne razgovarate s osobom s kojom ste prekinuli, barem neko početno vrijeme. Čak i ako mislite da se možete s tim nositi i istovremeno ga preboljeti, ne možete. Nemojte se zavaravati. Uzmite malo vremena samo za sebe, kako biste ga preboljeli i možda ćete onda u budućnosti moći biti prijatelji. Do onda „poližite rane“ i oporavljajte se onako kako vi to želite, bilo da se radi o češćim izlascima s prijateljicama, ostajanju u krevetu po nekoliko dana naoružani keksima ili čipsom ili trošenju novca na odjeću koja vam zapravo stvarno ne treba. Nitko vam neće moći zamjeriti, svi mi imamo svoje načine kako se suočiti s nekim stvarima.
1/5
 
Komentari
+2
 
vmarina
  • 27.7.2018 10:47:00
  • Bodova: 50946
  • Prijavi
Nastavi zivjeti.