Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Posvađala si se s partnerom? Pazi da nakon svađe ne radiš ove greške

Posvađala si se s partnerom? Pazi da nakon svađe ne radiš ove greške© www.profimedia.hr

Psiholozi otkrivaju koje bismo stvari trebali izbjegavati nakon svađanja s partnerom

Sasvim je normalno, pa čak i zdravo, svađati se s partnerom. Koliko god da voliš svog partnera, vas dvoje ste dvije različite osobe i ponekad će se vaša mišljenja razlikovati. Svađe i rasprave dio su svakog odnosa, a psiholozi tvrde da su one - u određenoj mjeri - poželjne. Dakako, pritom je bitan način na koji se svađamo s partnerom, naše ponašanje i riječi koje pritom koristimo jer sve to bitno utječe na odnos i njegovu kvalitetu.
 
Ono o čemu se malo manje piše i govori je to kako bismo se trebali ponašati nakon svađe s partnerom. Psiholozi tvrde da su naše reakcije i djela nakon završetka svađe jednako tako bitne, a u nastavku ti otkrivamo deset stvari koje bi svakako trebala izbjegavati nakon što se posvađaš s partnerom.
 
Nemoj ga ignorirati

U redu je ako ti je nakon svađe potrebno neko vrijeme da se 'ohladiš', no trebaš to partneru dati do znanja, umjesto da ga ignoriraš. Psiholozi kažu da je to jedna od najgorih stvari koje možemo učiniti jer će druga strana misliti da ga kažnjavaš. Takvo ponašanje posljedično može dovesti do toga da će partner ubuduće izbjegavati govoriti o tome kako se osjeća. Dakle, koliko god da te je naljutio, nemoj ga ignorirati već mu daj do znanja da želiš malo mira i prostora kako bi se smirila.
 

Depositphotos.com
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
xerinija
  • 21.3.2019 13:04:03
  • Bodova: 64376
  • Prijavi
Ovaj bih članak zaista pročitala - ali da nije razvučen na 10 stranica!!!