Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Ovo je pet horoskopskih znakova koji u vezi trebaju najviše vremena za sebe

Ovo je pet horoskopskih znakova koji u vezi trebaju najviše vremena za sebe© Pexels

Svatko ponekad treba biti sam sa sobom, no neki ljudi tu potrebu osjećaju više, nego drugi. I kada si u sretnoj vezi prirodno je da želiš svoj prostor i vrijeme koje ćeš posvetiti sebi

"Svi osjećamo dvije potrebe koje izgledaju kao da su suprostavljene jedna drugoj - potrebu da budemo individualci, no istovremeno i potrebu da budemo u vezi i bliski s drugim ljudskim bićem, da budemo samostalni i da pripadamo nekome", objašnjava terapeutkinja Irene Fehr za portal Elite Daily.

(FOTO: Pexels)

Navodi kako ove potrebe "jedna drugu hrane". Kad te partner podupire i voli, osjećaš se slobodnom biti to što jesi. Kada su ti potrebe koje imaš kao indivdua podmirene i kada si zadovoljna sobom, moći ćeš biti bolja partnerica. Na potrebu za samostalnošću i osobnim prostorom unutar ljubavnog odnosa jednim dijelom utječu i zvijezde. Možda je i tvoj horoskopski znak među pet onih koji najviše cijene i njeguju osobni prostor ili možda živiš s takvom osobom.


(FOTO: Pexels)

Vrijeme za sebe u ljubavnom je odnosu jednako bitno kao i privrženost. Netko ga treba u većim dozama, netko u manjim. Ako tvoj partner ima izraženu potrebu za osobnim prostorom, poštuje ju jer će time i vaša veza biti na dobitku.

 
Bik

Bikovi su poznati po svojoj snazi i izdržljivosti, no kako bi ostali pouzdani  i postojani, trebaju vrijeme za sebe. Osobe rođene pod ovim znakom su romantičari u duši, ali ako su stalno s partnerom ili partnericom, počet će "lupati glavom u zid". Daj Biku vremena da uživa u kupki, donesi mu svijećice, upali ih i pusti glazbu, a kada se vratiš po njih, posvetit će ti se i nadoknaditi vrijeme koje nije bio s tobom. 


(FOTO: Pexels)
1/5
 
Komentari
+2
 
marija12369
  • 19.4.2020 22:35:44
  • Bodova: 13970
  • Prijavi
Nisu daleko od istine.