Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Ove ti stvari on nikad neće priznati, a znaš da su istinite

Ove ti stvari on nikad neće priznati, a znaš da su istinite© Unsplash

10 istina o muškarcima

Jako dobro znamo da postoje određene stvari koje nam muškarci nikad neće htjeti priznati. Mi žene poznate smo kao komunikativniji i emocijama skloniji spol, dok muškarci, s druge strane, imaju problema s izražavanjem emocija.
 
Iako te tvoj partner možda jako voli, ponekad ti to neće znati pokazati. Kad su osjećaji u pitanju, oni se često ne znaju kako nositi s njima. Mnoge su stvari koje nam muškarci, bilo zbog srama ili pak zbog vlastita ega, nikad neće reći. U nastavku otkrivamo neke od njih.


Foto: Unsplash

Nedostaješ mu

Rijetki su muškarci koji će otvoreno priznati svojoj djevojci da mu nedostaje. Naime, njima je to teško reći jer time pokazuju svoje emocije, ranjivost i na neki osjećaju kao da će im takvo priznanje povrijediti njihov muški ponos. Neki misle da će tako pokazati svoju slabost, a žele održati dominaciju u odnosu.
 
 

1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
tikica-
  • 2.5.2019 16:32:33
  • Bodova: 18947
  • Prijavi
Sad je kasno.